• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

De 3 zekerheden bij de aanschaf van een occasion

Dat het kopen van een occasion een belangrijke en soms lastige beslissing is, weten we bij Citroën VOS als geen ander. Daarom stellen wij u graag gerust met de 3 zekerheden voor occasions. Zo bent u voor én na de aanschaf van uw occasion bij ons aan het juiste adres.

 

 

1. Hoge kwaliteit is de standaard

Bent u op zoek naar de perfecte occasion, zonder zorgen over eventuele gebreken? Bij Citroën VOS kunt u met een gerust hart de weg op. Wij bieden excellente kwaliteit voor nieuwe auto’s, maar ook op onze occasions. Door de strenge eisen die we stellen aan de auto’s die we afleveren, geven we de zekerheid die u van uw autodealer mag verwachten.

 

2. Dubbele garantie, dubbele zekerheid

Ondanks de strenge aflevereisen, kan het voorkomen dat uw auto een verborgen gebrek heeft en u daar pas achter komt na aanschaf. U bent bang voor onverwachte kosten, maar dat hoeft u bij Citroën VOS niet te zijn. Wij bieden u naast de BOVAG garantie ook de Citroën Select garantie aan. Dubbele zekerheid dus! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

3. Import occasions: VOS regelt het

Wist u dat het interessant is om een jonge gebruikte auto uit het buitenland te importeren? Het kan een slimme keuze zijn voor uw portemonnee! Echter schrikt het importeren veel mensen af door het regelwerk. Kiest u voor een import occasion bij Citroën VOS, dan regelen wij het voor u. Zo profiteert u alleen van de voordelen en laat u de lasten gewoon aan ons over. Meer weten? Bekijk deze pagina voor meer uitleg of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Uw occasion bij Citroën VOS, gewoon goed.

snel & makkelijk online
onderhoud
plan uw
werkplaatsafspraak
bedrijfs- wagens
zoek hier uw
bedrijfswagens
voorraad-modellen
nieuwe modellen
op voorraad
private
lease
zonder investering
zorgeloos genieten