• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

BE-combinaties en bakwagens zijn geschikt voor de Jumper, Jumpy en Berlingo

Ervaar ongekend veel grip met 4x4 Citroën

Maakt u veel kilometers op het asfalt, maar bent u ook geregeld op de bouwplaats te vinden? Dan is een Citroën bedrijfswagen met 4x4-techniek een mooie nieuwe collega. Met een 4x4 Citroën bedrijfswagen komt u nooit meer vast te zitten in los zand of een modderige boomgaard en vormen slechte wegen geen probleem meer. Kies uit drie verschillende aandrijvingsvarianten zodat u zeker weet dat de techniek precies aansluit bij uw rijstijl.

 

Elk pad is de juiste weg

Rijd moeiteloos een steile oprit op met een 4x4 Citroën. Deze krachtpatser trotseert al meer dan dertig jaar de ruigste gebieden, modderigste bospaden en steile grindweggetjes. De aandrijving maakt de rijstabiliteit hoger en daardoor is het rijgedrag voorspelbaarder. Zo blijft de lading designmeubels zelfs bij een hobbelige rit onbeschadigd.

 

Voorkom dat uw lading wegglijdt met de juiste bedrijfswageninrichting 

Meer informatie

 

Voor elk bedrijf de juiste 4x4 Citroën

Met keuze uit verschillende bedrijfswagens van Citroën kiest u altijd voor de juiste bedrijfswagen die naadloos bij uw behoeften aansluit. U heeft keuze uit de Citroën Berlingo TREK (4x2 aandrijving), de Citroën Berlingo 4x4, de Citroën Jumpy 4x4 of de Citroën Jumper 4x4. Vervoert u zware en kostbare bouwmaterialen, kies dan bijvoorbeeld voor de Jumpy 4x4. De Citroën Berlingo TREK is ideaal voor tuinders, fruittelers, boswachters of andere beroepen waarbij u te maken heeft met moeilijk bereikbare plekken.

 

De Jumper LAMbox geeft u meer rijzekerheid en ongekend rijgemak. Met het extra polyvolume krijgt de Jumper meer laadvolume, waardoor u in één keer alle meubels naar de nieuwe woning van een klant vervoert.

 

Lees meer over de voordelen van bakwagens en BE-combinaties 

Meer informatie

 

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer