• 50 jaar ervaring
 • plan uw eigen onderhoud in
 • ervaren monteurs
 • eerlijk advies

Ga veilig op pad met de APK check van VOS

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

 

Waarom een APK check

Om iedereen zijn veiligheid op de weg te waarborgen, moeten alle auto-eigenaren een APK check uit laten voeren. Wanneer de auto is goedgekeurd, krijgt u een rapport mee naar huis waarin de goedkeuring wordt bevestigd. Als de auto niet is gekeurd, is de kans groot dat de politie u tijdens een controle een boete oplegt. Daarnaast kan het RDW deze boete ook uitschrijven. Met een APK check gaat u veilig op weg.

 

Bekijk op de website van het RDW wanneer uw auto de APK check moet ondergaan

 

Voor slechts 49 euro per jaar bent u in bezit van een MyCITROËN CARD of een MyDS CARD. Hierdoor geniet u gratis van:

 • APK check
 • Het bijvullen van de vloeistoffen
 • 24/7 en 365 dagen per jaar van pechhulp in Nederland
 • Seizoenschecks
 • Bandenreparatie
 • Vervanging van de lampjes
 • De voorruitreparatie wanneer hier een sterretje in zit
 • En profiteer van tien procent korting op de originele Citroën accessoires

Kijk voor alle voorwaarden op de officiële website van Citroën.

 

Snel weer verzekerd op weg

De APK check is in combinatie met een onderhoudsbeurt gratis, exclusief 4-gas of roetmeting en afmeldkosten. Wanneer u in bezit bent van de MyCITROËN CARD of de MyDS CARD, betaalt u eveneens niets. Een losse APK check kost 29 euro. Ook de APK check plant u gemakkelijk en snel in via onze website, onze app en via de mail. Voeg daarnaast eenvoudig opmerkingen toe. Zo weet u zeker dat speciale wensen mee worden genomen.


Of neem telefonisch contact met ons op

Contact opnemen

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer