APK Den Bosch

APK Den Bosch? Veilig op pad met Citroën VOS!

 

Bent u op zoek naar een APK in Den Bosch? Bij Citroën VOS bent u aan het juiste adres!

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij Citroën VOS in Den Bosch voeren wij gedegen APK keuringen uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de carrosessie, de wielophanging, de verlichting en de stuurrichting.

APK Den Bosch

De redenen voor een APK Den Bosch

 

Een APK laat u en andere wegbruikers uitvoeren, om iedereen zijn veiligheid op de weg te waarborgen. Wanneer de auto is goedgekeurd, krijgt u een rapport mee naar huis waarmee u een bewijs krijgt. Als de auto niet is gekeurd, is de kans groot dat de politie u tijdens een controle een geldboete oplegt. Daarnaast kan het RDW deze som ook uitschrijven. Met een APK keuring in den Bosch gaat u weer veilig op weg. Wilt u daarnaast een APK-keuring in Veghel of APK-keuring in Uden? Dan zijn wij ook uw gecertificeerde Citroëndealer voor uw 

Maak direct een werkplaatsafspraak of bekijk op de website van het RDW wanneer uw auto de APK keuring moet ondergaan.

Eenvoudig besparen op uw APK in Den Bosch

Wilt u slim geld besparen? Doe de APK in Den Bosch dan met uw myCITROËN CARD. Met deze kaart kunt u dus altijd bij VOS terecht, waarmee u profiteert van talloze voordelen. Voor slechts 49,95 euro per jaar profiteert u van:

APK Check

Bijvullen van de vloeistoffen

24/7 en 365 dagen per jaar van pechhulp in Nederland

Seizoenschecks

Bandenreparatie

Vervanging van de lampjes

Voorruitreparatie wanneer hier een sterretje in zit

Schadeherstel Waalwijk

Snel verzekerd op weg met de APK Den Bosch van VOS!

Nog slimmer besparen? Een APK keuring bij VOS is in combinatie met een onderhoudsbeurt gratis, exclusief 4-gas of roetmeting en afmeldkosten. Wanneer u in bezit bent van de MyCITROËN CARD betaalt u eveneens niets. Een losse APK keuring kost 29 euro. Ook de APK keuring plant u gemakkelijk en snel in via onze website en via de mail. Voeg daarnaast eenvoudig opmerkingen toe. Zo weet u zeker dat speciale wensen mee worden genomen.

citroen vos daniel vos

Daniël Vos

Verkoopadviseur

Waar kunnen we mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!