• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Ongeluk gehad? Met autoschadebedrijf VOS kunt u voordelig weer snel op weg

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

 

Bovendien zijn wij aangesloten bij Schadegarant, waardoor u geniet van gratis vervangend vervoer, een laag of geen eigen risico en een gegarandeerde herstelkwaliteit. Daarnaast regelen wij rechtstreeks de financiële afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij. Mocht uw verzekeringsmaatschappij niet aangesloten zijn bij Schadegarant, ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij nemen het gehele schadetraject over. Uw kostbare avonduren worden hierdoor niet opgeslokt door stapels papierwerk.

 

Slim en eenvoudig besparen

Slim besparen doet u met de MyCITROËN CARD of de MyDS CARD. Met deze kaart kunt u dus altijd bij VOS terecht, waarmee u profiteert van talloze voordelen. Voor slechts 49 euro per jaar profiteert u van:

 

  • APK check
  • Het bijvullen van de vloeistoffen
  • 24/7 en 365 dagen per jaar van pechhulp in Nederland
  • Seizoenschecks
  • Bandenreparatie
  • Vervanging van de lampjes
  • De voorruitreparatie wanneer hier een sterretje in zit

 

Kijk voor alle voorwaarden op de officiële website van Citroën.

 

Oog voor detail

Als Citroën Erkend Schadehersteller zijn wij gespecialiseerd in een vakkundig herstel van uw auto na schade. VOS werkt uitsluitend met originele onderdelen, zodat u weet dat uw auto na een reparatie aan de vertrouwde kwaliteit voldoet. De restwaarde blijft altijd behouden en onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto weer rijdt zoals voorheen. Daarnaast heeft u vier jaar garantie op schadeherstelactiviteiten.

 

Meer dan alleen schadeherstel

VOS snapt dat u geen tijd heeft om een goede huurauto te regelen. De kinderen moeten immers naar school, het werk gaat door en zaterdagboodschappen halen zichzelf niet. Daarom kunnen wij bij schadeherstel zorgen voor passend vervoer. Schade is immers al vervelend genoeg.


Meld meteen een schade

Plan afspraak

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer