• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

BE-combinaties en bakwagens zijn geschikt voor de Jumper

Ervaar veel laadruimte in een zuinige en comfortabele Citroën bakwagen

Als drukke ondernemer wilt u zo min mogelijk onnodige kosten maken. Drie keer op en neer rijden om een lading te leveren, is dan ook het laatste waar u op zit te wachten. De BE-combinaties en bakwagens van Citroën zijn perfect voor elke ondernemer die vrachten levert. Met veel laadvermogen en een laag eigen gewicht, bespaart u al wanneer u onderweg bent. Met de zuinige Euro6-motoren vergroent u daarnaast uw hele bedrijfsvoering. Twee vliegen in één klap dus.

 

Voor elk bedrijf de juiste uitvoering

De Jumper heeft verschillende chassislengtes en carrosserievarianten, zodat u altijd de meest geschikte bedrijfswagen kiest. Daarnaast is het mogelijk om de Jumper te laten ombouwen naar een BE-combinatie: de Citroën Jumper CityBOX. Met deze Plus-uitvoering kan u tot 575 kilogram meer laadvermogen meenemen op een B-rijbewijs.

 

Zorgvuldig in- en uitladen

De bakwagens en BE-combinaties lenen zich perfect voor het vervoeren van grote vrachten met het gemak van kleine ladingen. De hydraulische laadklep gaat extra zorgvuldig om met de lading én de ruggen van uw werknemers. Met slechts een druk op de knop tilt de laadklep alle zware voorwerpen uit de wagen. Zo wordt het verplaatsen van loodzware objecten zoals pallets een eitje en hoeft u niet bang te zijn dat kostbare ladingen uit uw bedrijfsauto vallen.

 

Meer laadvermogen met rijbewijs B

Bij de CityBOX PolyLight  uitvoering profiteert u van het grote laadvermogen tot 575 kilogram in combinatie met een laag gewicht. Deze toegankelijke opbouw is ideaal voor de ondernemer die geen zin heeft om de lesauto weer in te duiken voor een uitgebreider rijbewijs. Deze speciale opbouw weegt zonder hydraulische laadklep slechts 595 kilogram, waardoor u de auto gewoon mag besturen met B-rijbewijs. Zo krijgt uw bedrijf zonder veel grote aanpassingen de kans enorm te groeien.

 

Extra laadruimte, dezelfde lage brandstofkosten

Nog meer ruimte nodig in uw bedrijfswagen? De Jumper LAMbox combineert een zee aan extra ruimte met een zuinig design. Het extra polyvolume komt in een gestroomlijnd design, dat ervoor zorgt dat de Jumper niet veel meer brandstof verbruikt dan zonder de extra laadruimte. AdBlue zorgt ervoor dat er geen schadelijke gassen uit de uitlaat komen.

 

Zelfs zware containers trotseert de Jumper

Op een bouwplaats of een dichtbegroeid gebied heeft u niet altijd de mogelijkheid om met een grote vrachtwagen een container neer te zetten. Met de Citroën Jumper L2 Chassis Cabine lukt dit wel. Het hijssysteem met twee draagarmen wordt elektrisch/hydraulisch aangedreven en kan wel tot 2.500 kilogram tillen. Deze afzetcontainer combineert u met de Citroën Jumper. De Jumper is met meerdere staalverzinkte containers leverbaar.


Neem contact met ons op

Contact opnemen

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer