• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Houd iedere lading zorgvuldig op zijn plek met de juiste bedrijfswageninrichting

Als ondernemer bent u zuinig op de lading die u vervoert. Met de bedrijfswageninrichting van VOS weet u zeker dat uw producten veilig aankomen. Een lege laadbak beschermt de vracht vaak onvoldoende. Ga daarom van modulaire inrichting van VOS voor uw Citroën bedrijfswagen. Flexibiliteit, veiligheid en kwaliteit staan hierbij centraal.

 

VOS levert maatwerk bedrijfswageninrichting

De juiste bedrijfswageninrichting voorziet uw auto van alle gemakken die u nodig heeft. Houd voor de veiligheid de cabines met een scheidingswand gescheiden van elkaar. Of kies voor een houten laadvloer of rubberen vloermat om er zeker van te zijn dat er geen krassen op de antieke meubels komen. Neemt u altijd tientallen gereedschapsartikelen mee naar elke klus? Allesdragers houden alles netjes op zijn plek. Een scherpe bocht of onverwachts remmen vormt hierdoor geen probleem meer. Zelfs niet wanneer u haast heeft.

 

Bekijk hier alle accessoires voor de Citroën bedrijfswagens of haal een brochure bij ons op

 

Zorgvuldig implementeren

Onze ervaren adviseurs vinden de passende oplossingen bij elke bedrijfswagen en bedrijfsvoering. In elk probleem zien wij een uitkomst, waardoor u weer snel de weg op kunt. Alle accessoires worden vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd, zodat u zeker weet dat uw kostbare lading onderweg op zijn plek blijft.

 

Gedegen auto-onderhoud voor uw bedrijfswagen

Het onderhoud van uw bedrijfswagen is bij VOS altijd in goede handen. Als drukke ondernemer wilt u niet met pech langs de kant van de weg komen te staan, terwijl u eigenlijk met die belangrijke klant om de tafel hoort te zitten. Bij VOS plant u gemakkelijk en snel uw eigen auto-onderhoud in. Wij begrijpen dat uw werkuren niet gelijk lopen met onze werktijden. Daarom plant u online gemakkelijk ‘s avonds of in het weekend een afspraak in.


Plan een afspraak in en maak uw bedrijfswagen op maat

Contact opnemen

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer