• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Sander over duurzaamheid: wat Citroën VOS doet

Het is en wordt steeds belangrijker in de huidige maatschappij: duurzaamheid. De mogelijkheden om duurzaam te wonen en te leven worden steeds verder uitbereid. Ook bij Citroën zijn we volop bezig om rekening te houden met het milieu.

 

 

Het ontwerp: groen en zuinig

Al vanaf het ontwerp proberen we zoveel mogelijk groene materialen te gebruiken. Daarnaast ontwerpen we auto’s die minder brandstof verbruiken en minder uitstoten. De Citroën motoren worden steeds schoner, denk bijvoorbeeld aan de Stop & Start functie, het roetfilter en het SCR-systeem. Ook ontwikkelen we de versnellingsbakken door, zonder in te leveren op het rijplezier.

 

De productie: duurzame materialen

We streven ernaar de door Citroën geproduceerde auto’s aan het einde van hun levensduur volledig te recyclen. Zo gebruiken we bijvoorbeeld oude materialen voor productie van nieuwe auto’s. Deze oude materialen voldoen aan dezelfde technische specificaties als nieuwe materialen. En we doen dit heel precies door ons hele proces te analyseren. Waar het kan, hergebruiken we.

 

Elektrische modellen van Citroën

Ook bij Citroën zijn we volop aan het ontwikkelen op het gebied van hybride en compleet elektrische auto’s. Zo bent u wellicht al bekend met de Citroën C5 Aircross in hybride versie, maar binnenkort wordt ook de nieuwe (compleet elektrische) versie van de nieuwe Citroën C4 geïntroduceerd.

Houd onze website en social kanalen in de gaten voor de laatste updates of kom vrijblijvend langs in een van onze showrooms.

 

 

snel & makkelijk online
onderhoud
plan uw
werkplaatsafspraak
bedrijfs- wagens
zoek hier uw
bedrijfswagens
voorraad-modellen
nieuwe modellen
op voorraad
private
lease
zonder investering
zorgeloos genieten