• 50 jaar ervaring
 • plan uw eigen onderhoud in
 • ervaren monteurs
 • eerlijk advies

Milieuvriendelijke en krachtige BlueHDi Motor

 

De dieselauto’s van Citroën zijn voorzien van een BlueHDi Motor. Deze is krachtig, maar met een lage CO2-uitstoot en minimaal verbruik. De motoren leveren een hoger maximaal geremd trekgewicht.

 

Vervanging van de e-HDi

Ter vervanging van de e-HDi komt Citroën nu met de BlueHDi 100 dieselmotor. Deze kenmerkt zich door een lage uitstoot van stikstoffen. De slimme eigenschappen van de motor maken dit in combinatie met het Start&Stop-systeem en de nieuwe AdBlue technologie mogelijk. Naast de lage uitstoot van stikstoffen heeft de motor een CO2-uitstoot van 79 gram per kilometer.

De Citroën BlueHDi motoren zijn er in verschillende formaten, passend bij iedere BlueHDi 95 auto-varianten.

 

 • 6 BlueHDi 100 S&S MAN ( vanaf 3.4 l/100 km en 90g CO2-uitstoot/km)
 • 6 BlueHDi 100 S&S MAN 82g ( vanaf 3.1 l/100 km en 82g CO2-uitstoot/km)
 • 6 BlueHDi 100 S&S MAN 86g ( vanaf 3.3 l/100 km en 86g CO2-uitstoot/km)
 • 6 BlueHDi 100 MAN ( vanaf 3.6 l/100 km en 95g CO2-uitstoot/km)
 • 6 BlueHDi 115 S&S MAN6 ( vanaf 3.6 l/100 km en 95g CO2-uitstoot/km)
 • 6 BlueHDi 115 S&S EAT6 ( vanaf 3.8 l/100 km en 98g CO2-uitstoot/km)
 • 6 BlueHDi 120 S&S MAN6 ( vanaf 4.4 l/100 km en 115g CO2-uitstoot/km)
 • 0 BlueHDI 150 S&S MAN6 ( vanaf 3.8 l/100 km en 98g CO2-uitstoot/km)
 • 0 BlueHDi 150 S&S EAT6 ( vanaf 4.3 l/100 km en 112g CO2-uitstoot/km)
 • 0 BlueHDi 180 S&S EAT6 ( vanaf 4.4 l/100 km en 114g CO2-uitstoot/km)

 

Test uw BlueHDi motor

De beste manier om een dieselmotor te testen, is door ermee te rijden. Kom langs in onze showroom en kies de Citroën waar u graag in rijdt met de BlueHDi motor die daarbij past. We berekenen direct wat u met deze milieuvriendelijke motor aan kosten kunt besparen.

 

Plan je proefrit

Contact

 

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer