• ruim 50 jaar ervaring
  • plan in uw eigen tijd onderhoud in
  • ervaren technician monteurs
  • eerlijk advies

Optimaal genieten met de DS3 Cabrio

Autorijden wordt een feest met de DS3 Cabrio. Het openklapbare cabriodak kan tot snelheden van 120 kilometer per uur geopend worden. Met een druk op de knop pakt u dus alle zonnestralen mee. Het dak is gesloten overigens ook een plaatje om te zien. Laat u overtuigen van alle voordelen van deze compacte en hippe cabriolet.

 

Geavanceerde verlichting

De ogen zijn de spiegels van de ziel en dat is voor de koplampen van de DS3 Cabrio niet anders. De gedetailleerde verlichting is opgebouwd uit moderne lampen, optioneel met LED-vision. Deze flankeren op sierlijke wijze de karakteristieke, zeshoekige DS WINGS-grille. 

 

Veilig op weg met de DS3 cabrio

De DS3 Cabrio is bestand tegen alle weersinvloeden. Neem hem dus met een gerust hart mee op wintersport. Mocht u onverhoopt toch stranden dan profiteert u van de DS connect box. Door de automatische crashsensoren worden er bij een ongeval direct hulpdiensten gewaarschuwd. De auto geeft daarbij de exacte coördinaten van uw locatie door. Het is via de SOS-button overigens ook mogelijk om met een druk op de knop zelf de hulpdiensten te waarschuwen als u bijvoorbeeld getuige bent van een ongeval.

 

Een extra set ogen

Parkeren is met de DS3 cabrio nooit meer een probleem. De optionele achteruitrijcamera bezorgt u in een klap al het overzicht dat u nodig heeft om de auto moeiteloos in een vak te manoeuvreren. En dat is niet het enige handige technische hoogstandje dat in de DS3 cabrio verwerkt is. Zo waarschuwt het lane departure systeem u wanneer u in slaap dreigt te dommelen en zorgt de dodehoekbewaking ervoor dat u niemand meer mist.

Geniet van Franse luxe met de compacte DS3 Cabrio. Kom hem snel bekijken in onze showroom.

Stippel uw route uit

Contact opnemen

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

Contact