• ruim 50 jaar ervaring
  • plan in uw eigen tijd onderhoud in
  • ervaren technician monteurs
  • eerlijk advies

De DS4: een echte gentleman

De DS4 is een echte heer. Hij komt strak in het pak, heeft stijlvolle accessoires en gedraagt zich bijzonder hoffelijk. Deze auto windt u zonder moeite om zijn vinger. Het premium design in combinatie met deze vele luxe extra’s maakt dit een auto om nooit te vergeten.

 

Een combinatie van stijl en dynamiek

De goed gevormde DS4 trekt gegarandeerd bekijks op de weg. Zijn vriendelijke ronde vormen worden afgewisseld met krachtige grafische elementen en scherpe lijnen. De verschillende kwalitatieve elementen zoals verchroomde lijsten rond de ramen vormen een strakke afwerking. De verlaagde wagenhoogte geeft de auto zijn geheel eigen allure.

Paris chic

Een echte gentleman komt alleen tot in de puntjes verzorgd voor de dag. De DS4 is hier geen uitzondering in. De auto is afgewerkt met prachtige bekleding van de stoelen, maar ook de afwerking van het stuur en het dashboard zijn uniek en geraffineerd. Zoals het een echte heer betaamt is de hele look optioneel afgemaakt met een exclusief horlogebandmotief op de stoelen.

 

Personaliseer de DS4

De DS4 past zich aan naar uw smaak. Bepaal bij aanschaf daarom zelf welke van de vele kleurcombinaties u kiest voor uw wagen. Geef de auto een eigen karakter door ook de instrumentenpaneelverlichting in te stellen naar een kleur van uw keuze.

 

Een betrouwbare keuze

Diverse rijhulpsystemen zorgen ervoor dat u veilig op weg kan. Maak onder meer gebruik van de parkeerhulp om nooit meer een paaltje te missen. Tijd om de banden op te pompen? De automatische bandenspanningsmeter geeft u op tijd een seintje. Zo hoeft u alleen maar te genieten van de excellente rijervaring.

 

Met een elegante auto als de DS4 gaat u zelfverzekerd op weg. Laat u verleiden in onze showroom.

Wij zetten de koffie klaar

Contact opnemen

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

Contact