• ruim 50 jaar ervaring
  • plan in uw eigen tijd onderhoud in
  • ervaren technician monteurs
  • eerlijk advies

Laat u betoveren door de DS5

Op straat herkent u de DS5 van mijlenver door zijn kenmerkende elementen. De opvallende lichtgeleiders, unieke verticale grille met logo in het midden en avant-gardistische design maken deze wagen een echte topper in zijn klasse. Ontdek welke unieke features deze auto nog meer behelst.

 

Een verfijnd karakter

Voel u meester van de weg met de nieuwe DS5. De ruime zitplaatsen bieden alle comfort en luxe om uw rijervaring tot een geheel nieuw niveau te tillen. Geniet tegelijkertijd van de kraakheldere muziek die uit de speakers schalt. Van omgevingsgeluiden heeft u overigens ook geen last door de solide isolatielaag waarmee de auto is uitgerust. Het gaat alleen nog tussen u en de weg.

 

Piloot van uw cockpit

De luchtvaartindustrie vormde een belangrijke bron van informatie bij het vormgeven van de DS5. Dit ziet u dan ook duidelijk terug in het interieur van deze luxe wagen. Verschillende hendels geven de auto een ergonomische uitstraling. Het is bijna alsof u zo zou kunnen opstijgen.

 

De DS5 biedt multimedia op maat

De DS5 heeft alle technische gemakken om uw rijervaring te optimaliseren. Dit type heeft onder meer een geavanceerde achteruitrijcamera, een modern HIFI-systeem en een 7 inch touchscreen navigatiesysteem. Zo rijdt u veilig en ontspannen van A naar B.

De DS5 kunt u niet uitleggen, u moet hem voelen. Kom naar onze showroom voor een proefrit.

Plan direct een datum

Contact opnemen

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

Contact