• ruim 50 jaar ervaring
  • plan in uw eigen tijd onderhoud in
  • ervaren technician monteurs
  • eerlijk advies

DS7 Crossback: een SUV met verfijning

In deze DS7 Crossback zijn technologie en vakmanschap nauw met elkaar vervlochten. De SUV wordt gekenmerkt door vloeiende lijnen en een fraai design. De DS-wings op de fraaie voorzijde benadrukken het exclusieve karakter van deze auto. Deze veilige en krachtige SUV is uw ideale reisgezel op korte en lange ritten.

 

Volledig naar wens

In deze imposante auto met hoge zit voelt u zich koning op de weg. U kunt de DS7 Crossback zo configureren dat hij volledig matcht met uw stijl. Kies uit negen varianten de carrosseriekleur die het beste bij uw wensen past. Ook zaken als interieurbekleding en velgen zijn volledig aanpasbaar. Kom naar de showroom en ontdek alle mogelijkheden.

 

Kenmerkende lichtsignatuur

DS Automobiles staat voor Frans vakmanschap. Dat zien we bij de DS7 Crossback terug in zijn opvallende lichtsignatuur. De Active LED Vision-koplampen branden zodra u de auto ontgrendelt en hebben een ongekend bereik. Ze versterken het chique karakter van deze SUV terwijl zij tegelijkertijd uw veiligheid vergroten. Door hun driedimensionale geschubde structuur zijn ook de achterlichten een echte eyecatcher.

De DS7 Crossback is de ideale combinatie tussen technologie en stijl.

Plan direct een datum

Contact opnemen

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

Contact