• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

VOS Cashback weken

Direct wegrijden in een gloednieuwe Citroën met heel veel voordeel: dat doet u nu bij Autobedrijf Vos. T/m 30 september bieden wij Cashback op ruim 100 nieuwe Citroëns uit de gehele range. Bij aankoop profiteert u van voordeel tot wel 5.000. Maar ook Private Lease is extra aantrekkelijk met extreme voorraadkorting tot €100,- op het maandtarief. Ruilt u bij Private Lease een auto in, dan ontvangt u de inruilprijs direct op uw bankrekening. 

Private Lease nu bijvoorbeeld de erg complete C4 Cactus Business uitvoering van €389,- voor €342,- per maand (meer dan €2.800,- voordeel!). Daarnaast ontvangt u van VOS uw eerste maandbedrag terug. Dubbel cashback dus….

Uw voordeel op een rij:
☑️€47,- per maand voordeel (meer dan €2.800,- voordeel!)?
☑️uw eerste maandbedrag cashback (tot €394,- extra voordeel!)?
☑️nieuwe C4 Cactus?
☑️snel rijden

 

U bent van harte welkom in onze showrooms om nog meer deals te bekijken en een proefrit te maken. Wij garanderen u een veilig bezoek door het in acht nemen van de RIVM- en GGD-richtlijnen. Blijft u toch liever thuis, vraag ons dan naar @Home Testdrive voor een proefrit aan huis. Met @Home Delivery kunt u de aankoop en aflevering ook aan huis regelen!

KOM LANGS BIJ CITROËN VOS EN PROFITEER!

snel & makkelijk online
onderhoud
plan uw
werkplaatsafspraak
bedrijfs- wagens
zoek hier uw
bedrijfswagens
voorraad-modellen
nieuwe modellen
op voorraad
private
lease
zonder investering
zorgeloos genieten