• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Ga ontspannen de weg op met Citroën Advanced Comfort

Citroën biedt joie de vivre op meerdere gebieden. Niet alleen vanwege de Franse allure van het merk, maar ook door het hoogstaande comfort. Het Citroën Advanced Comfort programma richt zich op vier hoofdpijlers: het cocon-effect, praktische voorzieningen, meer gebruiksgemak en ontspannen rijden. Zo gaat u altijd zorgeloos de weg op.

 

Functionele opbergruimte

Als u veel tijd op de weg doorbrengt, is het wel zo prettig als uw auto daarvoor uitgerust is. De diverse opbergmogelijkheden zorgen dat u alles bij de hand heeft. Zo werkt uw Citroën als mobiel kantoor en profiteert u ook in weekenden van de ruimte. Neem bijvoorbeeld de hele familie mee naar zee voor een potje petanque. In de topbox of modutop kunt u alles gemakkelijk kwijt.

 

Optimale rust

Het cocon-effect is een belangrijk onderdeel van het Citroën Advanced Comfort programma. Hiermee bedoelen we de stoelen waar u comfortabel in wegzakt, de geluidsisolatie die zorgt dat u geen last heeft van geluiden van buitenaf en de excellente vering waardoor u Citroën zich flexibel over de weg voortbeweegt. Het enige lastige is dat u de auto achter u moet laten als u op de plek van bestemming bent.

 

Slimme systemen in de Citroën Advanced Comfort

Citroën zou Citroën niet zijn als er niet is gedacht aan slimme rijhulpsystemen. Uw auto wordt zo een persoonlijke assistent die u bij alles bijstaat. Een telefoontje plegen doet u gemakkelijk via de geavanceerde connect box en de praktische en intuïtieve rijhulpsystemen houden u altijd bij de les. Er is geen file meer die u tegenhoudt en ook als u in slaapt dreigt te sukkelen houd het systeem u bij de les.

 

Ontspannen de weg op

Frankrijk is het land van zon, lekker eten en goede wijn. De comfortabele modellen van Citroën sluiten hier perfect bij aan. Geniet van de zachte materialen in het interieur, regelbare sfeerverlichting en optimale luchtkwaliteit. U zult zien dat u volledig tot rust komt als u op weg gaat.

 

Kom een proefrit maken

Meer informatie

snel & makkelijk online
onderhoud
plan uw
werkplaatsafspraak
bedrijfs- wagens
zoek hier uw
bedrijfswagens
voorraad-modellen
nieuwe modellen
op voorraad
private
lease
zonder investering
zorgeloos genieten