• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Altijd weer snel op weg met Citroën fabrieksgarantie voor uw auto

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten. 

 

Tot wel twaalf jaar lang garantie

Ga altijd gerust op weg met het uitgebreide garantiepakket van Citroën. Hierdoor is er vaak voor elk onverwachts probleem een gratis en snelle oplossing. Geniet twee jaar lang van volledige commerciële garantie met Citroën Assistance, drie jaar lakgarantie (twee jaar bij bedrijfswagens) en maar liefst twaalf jaar carrosseriegarantie (vijf jaar bij bedrijfswagens).

- Met de twee jaar durende commerciële garantie worden defecte onderdelen als gevolg van een product- en of fabricagefout kosteloos gerepareerd en staat de hulpverlening van Citroën Assistance altijd voor u klaar. Zo staat u met pech nooit urenlang in de kou langs de snelweg.

- Lakdefecten of oppervlakteroest als gevolg van een product- en/of fabricagefout repareren wij volledig gratis. Zo blinkt de Citroën weer binnen de kortste keren zoals u gewend bent. Bij een personenauto geldt de lakgarantie drie jaar na aankoop, voor een bedrijfswagen is dit twee jaar.

- Met de carrosseriegarantie worden deze onderdelen gratis gerepareerd of vervangen. Voor bedrijfswagens heeft deze garantie een looptijd van vijf jaar. Laat uw wagen dus met een gerust hart buiten op de werkplaats staan, ook als het dagenlang regent.

 

Voorkom dat de airco nare geurtjes uitstoot

Airco onderhoud

 

Compleet zorgeloos op weg

Verleng de fabrieksgarantie van uw auto tijdens de garantieperiode gemakkelijk met maximaal vijf jaar. Hierdoor geniet u altijd zorgeloos van uw Citroën. De garantie vergoedt namelijk alle hydraulische, mechanische en elektrische problemen die onder de dekking vallen. Bovendien heeft u hiermee ook recht op uitgebreide pechhulpverlening in bijna heel Europa met de Citroën Assistance.

 

Neem contact op voor de voorwaarden van verlengde garantie

Contact opnemen

 

Verzeker uzelf van een passende garantieverzekering

Breid de huidige MyCITROËN FreeDrive garantieverzekering uit met elementen naar keuze. Deze  garantieverzekering sluit perfect aan bij elke rijstijl, doordat u deze voor een bepaalde looptijd en voor een aantal kilometers afsluit. Bovendien heeft u de mogelijkheid de garantieverzekering aan te vullen met meerdere bouwstenen. Kies voor voorgeschreven onderhoud, de jaarlijkse aircocheck, de vervanging van slijtagedelen en het Citroën-bandencontract. U bepaalt zelf welke aanvullingen u gebruikt.  

 

Voordelige banden met de juiste bouwsteen

Met het bandencontract krijgen uw banden de aandacht die ze verdienen. Wij stallen voor een voordelige prijs uw banden, zodat u zeker weet dat ze op een veilige plek staan en u meer ruimte vrij heeft in de schuur. Daarnaast worden de (reguliere) banden voor een vaste en lage prijs verwisseld door onze vakkundige monteurs.

 

Neem voor alle voorwaarden contact met ons op of lees deze op de officiële website van Citroën.

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer