• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Een dubbele cabine is geschikt voor de Citroën Jumpy en Jumper

Geen achterblijvers met de Citroën Jumpy of Jumper dubbele cabine

Laat nooit meer iemand uit uw team thuis, omdat hij niet in de auto past. In een bedrijfswagen met dubbele cabine creëert u direct een rij extra zitplaatsen. Zo vervoert u zowel uw gereedschap als personeel naar elke klus. In de Citroën Jumpy dubbele cabine passen wel zes personen, de Jumper kan er zelfs zeven meenemen. Dit geeft u praktisch en financieel voordeel.

 

Financieel buitenkansje

Als we kijken naar de financiële voordelen is de keuze tussen een tweede auto of een dubbele cabine snel gemaakt. VOS denkt graag met u mee over hoe het nog beter kan. Wij raden u daarom altijd aan om de dubbele cabine pas achteraf in te bouwen, in plaats van in de fabriek. De aanpassing wordt dan gezien als een accessoire, waar u geen bijtelling over betaalt. Zo heeft u exact hetzelfde product voor een scherp prijsje. VOS heeft ruime ervaring met het ombouwen van bedrijfswagens.

 

Neem voor alle eisen contact op met onze adviseurs 

Contact opnemen

 

Financiële voordelen

Het vervoeren van zes of zeven personen in een Jumpy of Jumper is goedkoper in een bedrijfswagen dan in een personenauto, indien de wagen voldoet aan de Nederlandse fiscale eisen van bestelwagens en de Belastingsdienst de wagen dan ook ziet als een bestelauto. Wanneer u als bedrijf een auto aanschaft op een grijs kenteken, draagt u geen BPM en BTW af.

 

Pas uw auto volledig aan naar al uw wensen met de Citroën bedrijfswageninrichting

Meer informatie

 

VOS weet raad

Speciale wensen voeren wij graag uit. Kies bijvoorbeeld voor een achteruitrijcamera zodat u zeker weet dat u niet tegen een recent gemetselde muur aanrijdt. Of misschien heeft u liever rubberen vloermatten zodat u gemakkelijk grond eraf kunt poetsen? Maar ook voor informatie over onder meer het laadvermogen van de wagen zit u bij ons goed. Onze adviseurs weten en regelen het. Zo heeft u in de tussentijd geen omkijken naar de bestelling en kunt u al uw aandacht richten op de onderneming.


Neem contact met ons op

Contact opnemen

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer