• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Koel- en vriestransport is geschikt voor de Nemo, Berlingo, Jumpy en Jumper

Extra comfort en ruimte met een Citroën koelwagen of vrieswagen

Of u nou ijssculpturen, diepvriesgroenten of bruidstaarten vervoert: met een Citroën koelwagen weet u zeker dat uw producten in hun beste staat aankomen op het afleveradres. Onze medewerkers weten door hun jarenlange verkoopervaring en gedegen kennis precies welke toe- en aanpassingen perfect bij uw bedrijfsvoering passen.

 

Laadvolume dat naadloos bij uw bedrijf aansluit

Verspil nooit meer tijd aan op en neer rijden, omdat u niet de hele vracht kwijt kunt in uw bedrijfsauto. De maatvoering van een Citroën koelwagen is perfect afgestemd op uw behoeften. Een slagerij vervoert met gemak flinke voorraad in de Jumper, terwijl de kaasboer perfect af is met een kleiner laadvolume zoals dat van de Nemo. De optimale verhouding tussen isolatie en koelinstallatie zorgt er daarnaast voor dat uw producten onderweg ijskoud blijven. Maak uw bedrijfsvoering compleet met een koelvrieswagen op maat.

 

Ontdek welk laadvolume perfect bij uw bedrijf past

  • de Citroën Nemo tot 2,5 m3
  • de Citroën Berlingo tot 3,7 m3
  • de Citroën Jumpy tot 6,1 m3
  • de Citroën Jumper 17 m3

 

Parttime koeltransporteur

Pas uw bedrijfsvoering aan zonder een gigantisch te investeren. Met de uitneembare koel- en vriesunits bouwt u uw bedrijfsbus gemakkelijk om tot volwaardige koelwagen. De elementen vriezen tot -18 graden en kunnen in elke vrije hoek van uw auto worden geplaatst. Ideaal voor een cateraar die wil voorkomen dat zijn ijs gesmolten is als hij aankomt op de plek van bestemming.

 

Pas uw Citroën koelwagen precies aan naar al uw wensen 

Meer informatie

 

Voorkom verlies met een defect

Door de twee jaar durende fabrieksgarantie bent u nooit geld kwijt aan schade waar Citroën verantwoordelijk voor is. Als blijkt dat een onderdeel defect is als gevolg van een product- en/of fabricagefout, repareren of vervangen wij deze kosteloos. Via onze online planning maakt u gemakkelijk een afspraak zodat u binnen de kortste keren weer op weg kunt.

 

Bekijk het gemak van onze online planning

Plan onderhoud

 

MyCITROËN FreeDrive servicecontract: op maat gemaakt voor uw bedrijf

De MyCITROËN FreeDrive garantieverzekering sluit altijd perfect bij uw wensen aan. U betaalt nooit voor elementen die u niet nodig heeft. Stel het het pakket samen uit verschillende opties die het beste bij uw rijstijl passen. U heeft de keuze uit voorgeschreven onderhoud, de jaarlijkse aircocheck, de vervanging van slijtagedelen en het Citroën-bandencontract. Neem voor alle voorwaarden contact met ons op of download de voorwaarden.

 

Ontdek de voordelen van onze onderhoudsservice

Meer informatie

 

Ontdek het voordeel van de Aircocheck

Kom altijd fris aan op uw bestemming. Airco is vooral tijdens de zomerdagen een fijne extra voor ondernemers die strak in pak voor de dag moeten komen. Houd het hoofd letterlijk en figuurlijk koel met een regelmatige airco-onderhoudsbeurt. Zo voorkomt u schimmels en bacteriën die zorgen voor nare geuren in uw auto en kunt u optimaal genieten van de klimaatbeheersing.

 

Lees meer over onze grondige aircocheck

Meer informatie

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer