• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Pickups zijn geschikt voor de Berlingo, Jumpy en Jumper

Vereenvoudig elke klus met een Citroën pickup

Met een Citroën pickup neemt u nooit te veel hooi op de vork. Kies de uitvoering die bij uw bedrijf past. De Jumper combineert optimaal laadvermogen met een licht gewicht. u heeft keuze uit maar liefst vier verschillende lengte- en twee cabinevarianten. Deze combineert u met de grote pickup of kipper. Door het extreme laadvermogen weet u zeker dat u de vracht in één keer kunt vervoeren.

 

Klein maar fijn

Voor de kleinere ondernemer is de kleine pickup of kipper een goede partner. Zowel de Citroën Berlingo als de Jumpy kan geleverd worden met een vaste open laadbak of achterover kippende laadbak. Hierdoor wordt het in- en uitladen van zware vrachten als planten, bakstenen of meubels erg gemakkelijk.

 

Goed voor de rug

Citroën staat voor comfort. Daarom zijn alle laadbakken voorzien van een Fysergo-keurmerk en zijn ze ERGO-gecertificeerd. De laadvloer is zo laag mogelijk uitgevoerd, waardoor u de lading gemakkelijk en snel in- en uit de laadbak tilt. Een lading stoeptegels tilt u niet stapel voor stapel uit de bak, maar legt u gemakkelijk op een hoop met de achterover kippende laadbak. Zo wordt uw rug, of die van uw werknemers gespaard. Hiermee voorkomt u ziekteverzuim op de werkvloer.

 

Voor elk bedrijf een geschikte Citroën pickup

Pas de pickups volledig naar uw wensen aan. Zo heeft u de keuze tot een andere laadkraan, laadvloer, hogere zijborden, een kist voor of in de laadbak, optische signalering of een veegvuilkap. Moet u elke dag ladingen straatstenen vervoeren? Dan zijn hogere zijborden ideaal. Hierdoor krijgt u net die vijftig straatstenen meer mee en hoeft u niet twee keer te rijden. Met een veegvuilkap wordt het inladen van losse takken en struiken erg gemakkelijk door de lage inwerphoogte.

 

Ontdek wat de bedrijfswageninrichting voor een pickup kan betekenen

Meer informatie

 

Op maat gemaakt kleine pickup kipper

De Citroën Berlingo en de Jumpy lenen zich perfect voor een vaste open laadbak of achterover kippende laadbak. De laadbak bestaat uit 300 millimeter hoge, scharnierende zijborden. Deze klapt u open wanneer u de lading uit de laadbak haalt, en zet u bij het inladen weer dicht zodat de lading niet uit de bak valt. De laadvloer ligt zo laag mogelijk. Hierdoor tilt u snel de zware stenen of grote meubels in en uit de laadbak. Dit maakt de kleine kipper een groot gemak.

 

Kies uw ideale laadvermogen:

- De Citroën Berlingo Pickup heeft een laadvermogen tot 885 kilogram
- De Citroën Jumpy heeft een laadvermogen tot 1500 kilogram
- De Citroën Jumper heeft een laadvermogen tot 1.645 kilogram

 

Meer mankracht in een auto

Schipper nooit meer tussen de hoeveelheid personeel of apparatuur. Een dubbele cabine biedt de mogelijkheid om een extra achterbank in uw bedrijfswagen te plaatsen, zodat u in één klap meer zitruimte heeft. De aanvullende optie stelt u in staat tot wel zeven personen te vervoeren in de Jumper of Jumpy en tegelijkertijd al uw gereedschappen mee te nemen. Wanneer deze bestelauto voldoet aan de Nederlandse fiscale eisen van bestelwagens, valt de wagen niet onder personenvervoer. Hierdoor draagt u geen BPM en BTW af.

 

Lees meer over de voordelen van een dubbele cabine

Meer informatie

 

Vergroen uw bedrijf

De pickups van Citroën hebben een groot trekvermogen. Bovendien zijn ze leverbaar met een zuinige en krachtige Euro6-dieselmotor. Dit maakt de pickup een perfecte bedrijfswagen voor een ondernemers met een groen hart. Versterk het imago van uw bedrijf met een zuinige bedrijfsauto van Citroën en houd meer geld over.


Neem contact op met onze adviseurs en laat u verbazen van het gemak van een pickup.

Contact opnemen

 

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer