• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

De voordelen private lease bij VOS op een rij

Of je nu privé of zakelijk rijdt: tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden om een (nieuwe) auto aan te schaffen. Ook bij Citroën VOS bieden we u diverse manieren om aan die éne auto te komen waar u graag mee de weg op wilt. Heeft u weleens gedacht aan private lease? Een manier om auto te rijden met veel voordelen! Wij zetten ze voor u op een rij.

 

1. Gloednieuw met nul kilometer op te teller

Iedereen wil graag in een nieuw model rijden. Wist u dat u met private lease altijd in een nieuwe auto rijdt die u helemaal zelf mag samenstellen? Kies uw favoriete private lease model en bereken snel online uw prijs. Direct regelen? Dat kan ook gewoon online!

 

2. Zuinig voor de portemonnee en het milieu

Een nieuwe auto bevat de laatste tools waardoor u altijd in een zuinige(re) auto rijdt. Hierdoor draagt u niet alleen een steentje bij aan het milieu, maar is dit ook zuiniger voor uw portemonnee. Een nieuwe auto rijdt meer kilometers op een liter brandstof dan een ouder model.

 

 

3. Zekerheid door een vast bedrag per maand

Private lease bij Citroën VOS betekent dat we heldere afspraken met u maken. U betaalt de gehele contractduur één vast bedrag per maand. Zo weet u precies waar u aan toe bent op financieel gebied.

 

4. Geen (onverwachte) extra kosten

Op het vaste bedrag dat u per maand betaald komen geen extra kosten, nee écht niet. Alles is geregeld binnen dit bedrag, behalve kosten waar u zelf invloed op heeft zoals de benzine, een wasbeurt en boetes. Zo wordt u nooit met extra of onverwachte kosten geconfronteerd.

 

5. Contract afgelopen? Tijd voor iets nieuws!

Bent u tevreden met private lease en loopt uw contract bijna af? Bij het afsluiten van een nieuw contract kunt u opnieuw kiezen voor een nieuwe auto. Gaat u voor een ander Citroën model , of voor de nieuwste versie van uw huidige auto? Bij Citroën VOS is dat allemaal mogelijk!

Meer weten over private lease? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of kom even binnenlopen bij een van onze vestigingen in Waalwijk of Den Bosch.

 

snel & makkelijk online
onderhoud
plan uw
werkplaatsafspraak
bedrijfs- wagens
zoek hier uw
bedrijfswagens
voorraad-modellen
nieuwe modellen
op voorraad
private
lease
zonder investering
zorgeloos genieten