• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

VOS is open: extra service door het coronavirus

Het zijn onzekere tijden nu Nederland momenteel wordt getroffen door het coronavirus. Wellicht twijfelt u nu om onze werkplaats te bezoeken voor onderhoud of reparatie, of om naar de showroom te komen. Wij begrijpen dat en hebben ons daarom voorbereid! Naast de maatregelen die het RIVM ons voorlegt om het virus te lijf te gaan bieden we u namens VOS ook extra servicemogelijkheden voor reparatie, onderhoud en aankoop. Zo kunt u met vertrouwen en een fijn gevoel nog gebruik maken van onze diensten.

 

 

VOS is open en bereikbaar voor al uw vragen

De werkplaats en showroom blijven open op onze locaties in Waalwijk, Den Bosch en Genderen (alleen showroom) en wij zijn telefonisch en online altijd bereikbaar. U kunt dus bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw auto en voor de aankoop van een nieuwe Citroën, occasion of (private / financial) lease. Heeft u vragen omtrent onze maatregelen of over onze extra servicemaatregelen? Vraag het ons gerust en neem contact op.

 

 

Hygiëne staat bij ons voorop

Uiteraard houden wij bij Citroën VOS de situatie omtrent dit virus en de aanbevelingen vanuit het RIVM/GGD nauwlettend in de gaten. Dit betekent dat onze medewerkers extra maatregelen nemen door nog vaker hun handen te wassen en geen te handen schudden met elkaar of klanten.

 

 

Extra service: de thuisservice

Indien u geen luchtwegklachten, verhoging en/of koorts heeft, bieden wij u tijdelijk een gratis haal- en wegbreng service aan bij onderhoud of interesse in een nieuwe auto of occasion. Neem contact met ons op via telefoon om de haaltijd met ons kort te sluiten. In alle andere gevallen verplaatsen wij de afspraak vanzelfsprekend graag naar een andere datum.

 

 

Aanbieding interieurreiniging voor €120,-*

Wilt u uw auto een schoonmaakbeurt geven, maar doet u dat in deze tijden liever niet zelf? Bij Citroën VOS verzorgen we een professionele interieurreiniging voor een extra scherpe prijs van €120,- incl. btw* (i.p.v. €145,- incl. btw). Neem contact met ons op voor een afspraak.

Deze extra services zijn geldig t/m maandag 1 juni 2020 of door ons anders gecommuniceerd vanwege maatregelen die de overheid stelt.

 

 

 

snel & makkelijk online
onderhoud
plan uw
werkplaatsafspraak
bedrijfs- wagens
zoek hier uw
bedrijfswagens
voorraad-modellen
nieuwe modellen
op voorraad
private
lease
zonder investering
zorgeloos genieten