• 50 jaar ervaring
 • plan uw eigen onderhoud in
 • ervaren monteurs
 • eerlijk advies

Dubbele garantie op alle occasions bij Citroën VOS

Bang voor onverwachte kosten door een verborgen gebrek hoeft u bij Citroën VOS niet te zijn. Wij bieden op uw auto naast BOVAG Garantie ook de Citroën Select garantie. Wanneer u bij ons een occasion koopt, rijdt u er met een gerust gevoel in weg.

 

 

De BOVAG Garantie

U wil met uw auto wegrijden, maar hij start niet. Helaas zijn problemen met uw auto niet altijd te voorkomen en staat u soms onverwacht voor hoge kosten. Bij Citroën VOS snappen we hoe vervelend dit is. We staan voor u klaar en bieden daarom voor onze klanten de BOVAG Garantie aan. Het vangnet voor uw tweedehands auto.

 

 1. de BOVAG Garantie geldt voor een periode van standaard 6 maanden
 2. wanneer u bij ons een tweedehands auto koopt van minimaal € 4.500,-
 3. dekt gebreken die bij de aankoop niet bekend waren.
 4. dekt gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik ontstaan.
 5. dekt zowel de kosten van de beschadigde onderdelen als de man-uren

 

De BOVAG garantie is niet verplicht. U kunt er bij aanschaf van de auto schriftelijk vanaf zien.

 

Bekijk onze occasions

 

 

Citroën Select Garantie

Naast de BOVAG Garantie bieden wij nog meer. Wanneer u de deur van uw Citroën occasion dichttrekt, bent u met een Citroën Select Garantie verzekerd van vele kilometers onbezorgd rijplezier. Daar zorgen wij als leverancier van deze uitgebreide garantie voor.

De uitgebreide garantie geeft u zevenvoudige zekerheid. Telt u met ons mee?

 

 1. We verlengen de BOVAG Garantie tot 1/2 jaar.
 2. We garanderen u dat de kilometers die op de teller staan kloppen. U staat bij ons nooit voor een verrassing.
 3. U heeft problemen en de auto kan niet ter plaatse worden gerepareerd. Met de 24-uurs assistance bent u 12 maanden gegarandeerd van hulp. Waar u ook bent, u heeft recht op gratis vervangend vervoer. Een telefoontje en het is geregeld.
 4. 14 dagen of 1.000 kilometer inruilgarantie. U bent verzekerd tegen een impulsaankoop
 5. Met de multi-point kwaliteitscontrole bent u er zeker van dat uw Citroën helemaal is gecontroleerd.
 6. Uw Citroën heeft voordat u ermee wegrijdt een complete servicebeurt gehad.
 7. Naast een servicebeurt heeft uw auto bij aankoop ook een APK-keuring gehad (indien nodig).

 

Vraag in onze garage naar de Citroën Select Garantie.


Maak een afspraak

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer