• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Glastransport is mogelijk in de Berlingo, Jumpy en Jumper

Voorkom scherven met Citroën glastransport (glasresteel)

Glas is een zwaar en breekbaar materiaal dat met grote zorg vervoerd moet worden. De Citroën glaswagens zijn dan ook voorzien van handige extra’s om uw lading veilig van A naar B te brengen. U kunt bij VOS terecht voor twee vormen van ombouw tot glastransport. Kies voor de ombouw die het beste bij uw bedrijf en rijstijl past.

Een glasresteel komt niet alleen glaszetters, maar ook schilders en reclamebedrijven van pas.

 

Maximaal laadvermogen met de Jumper

Met het grote laadvermogen van de piramidevormige laadbak van Citroën neemt u eenvoudig meerdere ladingen in een keer mee. Deze uitvoering ziet u het meest op de weg en is daarom ook de bekendste versie. De houten onderplanken zorgen voor extra stevigheid. Het dak van de Jumper is van lichtdoorlatend polyester. Door dit lichte materiaal heeft de Jumper een maximaal laadvermogen. Zo neemt u gemakkelijk dat extra keukenraam mee naar de klant.

 

Bekijk de bedrijfswageninrichting voor Citroën glastransport

Meer informatie

 

Op maandag glastransport, op donderdag koeltransport

Bespaar tijd en geld met een demontabel glasresteel. Vervoert u alleen op maandagen en dinsdagen glas? Dan is een glasresteel op basis van een Citroën gesloten bestelwagen perfect. Het resteel zit aan een imperiaal bevestigd en is erg eenvoudig te demonteren. U kunt daardoor de rest van de week zonder deze constructie de weg op. Nog een voordeel: de overheid ziet het demontabele resteel als lading, waardoor de Citroën niet speciaal gekeurd hoeft te worden.

 

Neem extra personeel mee in een dubbele cabine

Meer informatie

 

VOS denkt met u mee

Bent u geïnteresseerd in een Citroën glaswagen, maar twijfelt u nog over welk model u wilt? Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij geven u passend advies en denken met u mee. Hierdoor weet u dat u de juiste investering maakt. Natuurlijk bent u ook altijd welkom voor het maken van een proefrit. Zo maakt u alvast kennis met de glaswagen.


Maak meteen een afspraak!

Contact opnemen

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer