• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Koop met een gerust hart een import occasion bij Vos

Het importeren van een jonge gebruikte auto kan een slimme keuze zijn voor uw portemonnee. De keuze voor een jonge occasion uit het buitenland bespaart u soms wel duizenden euro’s. Maar importeren schrikt veel mensen af. Het betekent voor mensen vaak geregel en gedoe. Kiest u voor een import Citroën via Vos, dan regelen wij het voor u. Daarnaast bieden wij u maar liefst vijf voordelen.

Bekijk direct alle jong gebruikte auto’s

Bekijk ze hier

 

De voordelen van een import Citroën/DS uit Europa bij Citroën VOS:

1. Als gespecialiseerd dealerbedrijf bieden wij u een groter kwalitatief aanbod van jonge luxe Citroëns
2. Er zijn onderhoudsboekjes aanwezig en de auto heeft een bekende historie
3. Ze zijn voorzien van moderne technieken en dus vaak luxer uitgerust dan oudere occasions
4. Op heel veel jong geïmporteerde auto’s zit nog een geldig resterende Europese fabrieksgarantie
5. Deze occasions hebben een lagere kilometerstand

 

U gebruikt ons uitgebreide europese netwerk

Het zoeken naar de juiste auto is voor mensen al een hele zoektocht. Laat staan als u ook nog eens de landsgrens overgaat. Wat als u bij één partij meteen toegang heeft tot een groot aanbod jonge luxe occasions? Via ons uitgebreide europees netwerk bieden wij u direct een groter aanbod van jonge luxe Citroën occasions.

 

Met Vos kent u de historie van uw import occasion

Het is voor kopers niet altijd makkelijk om de historie van een auto na te trekken. Dit maakt het importeren van een gebruikte auto voor mensen niet aantrekkelijk. U koopt nou eenmaal liever geen kat in de zak. Geïmporteerde Citroën occasions hebben bij Vos gegarandeerd een bekende historie.

 

U heeft bij Vos altijd garantie

De aankoop van een auto is voor veel mensen geen kleine uitgave. Bij Vos begrijpen wij dat een extra stukje zekerheid erg belangrijk is voor kopers. Koopt u bij ons een import Citroën dan ook heel vaak binnen de Europees geldende fabrieksgarantie. En wanneer dit vangnet er niet is, dan leveren wij u de auto af met een aanvullende Citroën Select garantie (link). Zo weet u dat als u toch valt, Vos u opvangt.

 

Geïmporteerde occasions bij Vos gegarandeerd luxe uitgerust

Bij de aanschaf van een auto kijk je naast de prijs, ook naar comfort en uitstraling. Als officiële Citroën Dealer snappen wij dit natuurlijk. Bij de zoektocht naar de perfecte jong gebruikte auto’s houden wij dit scherp in het oog. Geïmporteerde Citroën occasions uit het buitenland zijn luxe uitgerust.

 

 

Een jong gebruikte Citroën heeft een lagere kilometerstand

Een jong gebruikte auto heeft het grote voordeel dat de kilometerstand vaak lager is dan die van een standaard occasion auto, zonder dat u de hoofdprijs betaalt.

 

Heeft u vragen? Vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op. U mag natuurlijk ook bellen of bij ons binnenlopen. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie

snel & makkelijk online
onderhoud
plan uw
werkplaatsafspraak
bedrijfs- wagens
zoek hier uw
bedrijfswagens
voorraad-modellen
nieuwe modellen
op voorraad
private
lease
zonder investering
zorgeloos genieten