• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Hoge kwaliteit is bij Citroën VOS de standaard

Onze klanten willen met een gerust hart de weg op, zonder zich zorgen te hoeven maken over gebreken. Citroën VOS biedt daarom excellente kwaliteit voor onze occasions en nieuwe auto’s. We stellen zelf strenge eisen aan de auto’s die we afleveren en we bieden u graag een totaalpakket. Maak kennis met onze dienstverlening.

 

 

Citroën is onze tweede natuur

Het kopen van een auto is een grote investering waar u het beste advies over wilt krijgen. Als gecertificeerd Citroëndealer weten wij die te geven. Al meer dan veertig jaar adviseren wij onze klanten over welke auto het beste bij hun wensen past. Een auto op het oog? Maak dan eerst een proefrit.

Bij Citroën VOS regelt u alles op autogebied. U komt niet alleen bij ons voor een nieuwe auto of occasion, maar ook voor onderhoud, schade-afhandelingen, verzekeringen, lease en financiering.

 

 

De beste occasions

Ook een occasion van Citroën VOS is van het beste niveau. Er staan er gemiddeld wel 130 bij ons op voorraad. Wij stellen zelf diverse eisen aan de auto’s om een hoge kwaliteit te garanderen. Zo leveren wij bij alle auto’s een Nationale Autopas voor een kloppende kilometerstand en zorgen wij dat alle belangrijke documenten zoals het onderhoudsboekje altijd zijn bijgeleverd.

 

Bekijk de occasions

 


Al meer dan vijftig jaar BOVAG

Uiteraard hoeft u ons niet op onze blauwe ogen te geloven. Daarom zijn wij al meer dan vijftig jaar aangesloten bij BOVAG. Het kwaliteitskeurmerk onderwerpt ons autobedrijf ieder jaar aan een strenge controle om vast te stellen of we nog steeds voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Met onze BOVAG-garantie kunt u vertrouwen op vakkundige en betrouwbare dienstverlening, duidelijke voorwaarden en uitstekende garantie op tweedehands auto’s.

Wij helpen u graag met op maat gesneden advies
           

Maak een afspraak

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer