De Citroën C4 Cactus

De Citroën C4 Cactus is de laatste hatchback van Citroën. Door zijn unieke karakter en compactheid zorgt hij voor een totaal nieuwe rijervaring. Slimme innovaties als Advanced Comfort Seats en Progressive Hydraulic Cushions geven de personenauto de luxe waar u van droomt.

citroen c4 cactus

Talloze kleurcombinaties met de Citroën C4 Cactus

De nieuwe Citroën C4 Cactus stijlt u naar eigen wens. Het exterieur kent 31 kleurcombinaties waarvan 9 carrosseriekleuren en 4 trendy Color Packs. De aangebrachte kleuraccenten op de bumper en dorpel geven de Citroën C4 Cactus een uniek en speels contrast.

De Citroën C4 Cactus zweeft over de weg

De nieuwste technologie van Citroën zien we terug in het Progressive Hydraulic Cushions veersysteem. Waar andere auto’s over een mechanische aanslag beschikken, heeft de Cactus als allereerste auto in Europa een veersysteem met extra hydraulische aanslagen. Het resultaat: het gevoel van een vliegend tapijt. U zweeft over alle oneffenheden op het wegdek.

Daarnaast rijdt u ook veilig met de Citroën C4 Cactus: hij beschikt over slimme systemen die u van alle gemakken voorzien. Maar liefst 12 rijhulpsystemen staan paraat voor een onbezorgde rit.

De slimste technologie

De Citroën C4 Cactus helpt naast veiligheid ook met slimme technologie. En met het online 3D-navigatiesysteem mist u geen enkele afslag. De Connect Nav houdt ook actuele verkeerssituaties, weerberichten en brandstofprijzen in de gaten. Alles is gekoppeld aan een 7 inch touchscreen. Deze biedt u direct toegang tot de multimedia systemen.

Overtuigd van de Citroën C4 Cactus? Onze adviseurs staan voor u klaar om alle mogelijkheden met u te delen.

citroen vos daniel vos

Daniël Vos

Verkoopadviseur

Meer weten over de Citroën C4 Cactus?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!