De Citroën C4 SpaceTourer

De Citroën C4 SpaceTourer is een auto waar het hele gezin van profiteert! Ontdek zelf waarom deze auto perfect bij uw gezin past.

citroen c4 spacetourer

Raak nooit meer de weg kwijt

Het geavanceerde navigatiesysteem van de Citroën C4 SpaceTourer is permanent met het internet verbonden. Het 3D-systeem biedt de mogelijkheid om met twee vingers in te zoomen en de verbeterde kaartgegevens zorgen ervoor dat u nooit meer de weg kwijtraakt. Bedien het systeem met uw eigen stem om uw ogen op de weg te kunnen houden en sneller een nieuwe route in te voeren.

Helemaal zen

Kom totaal tot rust in de Citroën C4 SpaceTourer. Strek uw benen comfortabel uit op de Relax-stoel met fluweelzachte bekleding. Gebruik de massagefunctie om uw spieren te laten bijkomen na een lange dag werken. Met de aangename hoofdsteunen is het alleen zaak niet in slaap te vallen bij zoveel ontspanning. Daar helpt het geavanceerde lane departure systeem u overigens ook bij. Dat waarschuwt de bestuurder direct als deze in dreigt te dommelen.

Rust uw Citroën C4 SpaceTourer uit met extra ogen

Met de Citroën C4 SpaceTourer mist u nooit meer een fietser in uw dode hoek dankzij het actieve dodehoekdetectiesysteem. Dit laat een lichtje branden wanneer er zich een object in de dode hoek bevindt. Heeft u het lichtje toch nog gemist? Het lane departure systeem komt hier ook van pas. Als u onverwacht van rijstrook dreigt te veranderen, gaat dit direct in werking. Profiteer daarnaast ook van het Active Safety Break noodremsysteem dat frontale aanrijdingen voorkomt.

De Citroën C4 SpaceTourer is de perfecte aanvulling op uw gezin. Meer weten? Onze adviseurs staan voor u klaar.

citroen vos martie wellens

Martie Wellens

Salesmanager

Meer weten over de Citroën C4 SpaceTourer?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!