• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Laat u verrassen door de nieuwe C4 Cactus

De nieuwe C4 Cactus is een hatchback die u op alle vlakken verrast. Het karakter van de C4 Cactus is nog unieker dankzij bijzondere interieurkeuzes, een conventioneel veersysteem, Advanced Comfort Seats en moderne technologie die u in de toekomst doet wanen.

 

Weerspiegel uw persoonlijkheid

Personaliseer de nieuwe C4 Cactus met maar liefst 31 exterieurcombinaties en 5 interieurambiances. Wat dacht u bijvoorbeeld van Metropolian Red of Hype Grey? Creëer een auto die perfect op uw persoonlijkheid past en rijd nog zelfverzekerder de deur uit.

 

 

Nog comfortabeler op weg

Ga de weg op met een veersysteem dat beschikt over Progressive Hydraulic Cushions. Waar doorsnee veersystemen bestaan uit een schokdemper, veer en mechanische aanslag, beschikt dit systeem over twee extra hydraulische aanslagen. Dit zorgt voor een ‘vliegend-tapijt’-effect: de auto lijkt kleine oneffenheden in het wegdek glad te strijken. U zweeft bijna over het asfalt.

 

Comfort van thuis

Stap de auto in en bevindt u in een luxueuze omgeving. De unieke Advanced Comfort Seats zijn een wereldprimeur. De vulling van de voorstoelen beschikt over een hoge dichtheid en alle zitplaatsen zijn voorzien van een 15 millimeter dik getextureerd schuimmateriaal. Zo kijkt u ook uit naar een lange rit. Door dit innovatie interieur past ook de nieuwe C4 Cactus perfect in het Citroën Advanced Comfort-programma.

 

 

Maak rijden gemakkelijker en veiliger

Waar het interieur de rit comfortabeler maakt, maakt de technologie elke rit makkelijker. Zo bedient u met het 7-inch touchscreen in een handomdraai alle apparaten, en met de CITROËN Connect Nav kent u altijd de weg. Inclusief onder meer levenslang gratis updates van de kaartgegevens. En met de twaalf rijhulpsystemen wordt rijden nog veiliger. Zo houdt de Pack Drive Assist onderweg alles voor u in de gaten, van benodigde koffiepauzes tot snelheidslimieten.

 

Kies de nieuwe Citroën C4 Cactus. Kom langs en maak een proefrit.

 

Meer informatie

snel & makkelijk online
onderhoud
plan uw
werkplaatsafspraak
bedrijfs- wagens
zoek hier uw
bedrijfswagens
voorraad-modellen
nieuwe modellen
op voorraad
private
lease
zonder investering
zorgeloos genieten