• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Een betrouwbare auto begint bij de juiste onderhoudsbeurt

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Wacht niet totdat er vijf lampjes op het dashboard branden met het controleren van uw auto. Laat deze minimaal een keer per jaar door ons nakijken en voorkom achteraf kosten die ontstaan door nalatig onderhoud. Na een grondige inspectie door onze onderhoudstechnici weet u zeker dat u weer veilig de weg op kunt. Bovendien draagt u met een jaarlijkse onderhoudsbeurt een steentje bij aan een beter milieu. Wij zorgen er namelijk voor dat de auto aan de laatste milieueisen voldoet.


Beter voor het milieu en uw portemonnee

Een auto die door tijdig onderhoud aan alle milieueisen voldoet, is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Bespaar brandstofkosten en vroegtijdige slijtage. Zo zorgen te zachte banden voor meer brandstofgebruik en wanneer de wielstanden niet goed zijn uitgelijnd, ontstaat er meer wrijving en bandenslijtage. Maar denk ook eens aan een airco die niet meer goed werkt. Hierdoor duurt het langer voordat uw auto koel is, waardoor er meer brandstof wordt verbruikt.

 

Maak kennis met onze technische specialisten

Meer informatie

 

Van olie verversen naar software updaten

Bij VOS kunt u terecht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van alle merken, waarbij de auto nauwkeurig wordt nagekeken. Denk hierbij aan het verversen van de olie, het uitlezen van de motor en het controleren van de remmen. Waar onze technici en monteurs vroeger vooral met hun handen in de olie zaten, zijn zij inmiddels ervaren programmeurs. VOS controleert altijd de laatste software-updates en zorgt ervoor dat u met de nieuwste versie op weg gaat.

 

 

Pakketten als broodnodige aanvulling

VOS denkt met u mee. Wijst de onderhoudsbeurt uit dat uw auto niet aan de laatste milieueisen voldoet? Dan nemen wij direct contact met u op. Blijkt uit de basisbeurt dat er bijkomende werkzaamheden gepland moeten worden, dan wordt deze in overleg in een extra pakket onder handen genomen. VOS hanteert vijf pakketten: het vervangen van de luchtfilter, de bougies, de brandstoffilter, de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Zo houdt bijvoorbeeld het luchtfilter vuil- en stofdeeltjes tegen en voorkomt hierdoor dat deze de motor beschadigen en vervuilen. Deze vijf onderdelen zijn van cruciale waarde en dienen daarom goed onderhouden te worden. VOS zorgt ervoor dat u het beste onderhoud krijgt. Zo voorkomt u dat u een paar uur langs de weg staat met pech of moet opdraaien voor onverwachte kosten.


Plan direct een onderhoudsafspraak in

Plan onderhoud

 


Tijdens de onderhoudsbeurt denkt VOS op elk vlak mee

Er worden geen extra pakketten in rekening gebracht wanneer blijkt dat de auto in orde is. Hierdoor betaalt u alleen voor onderhoud dat daadwerkelijk nodig is. U bent dus te allen tijde verzekerd van een eerlijke en zorgvuldige onderhoudsbeurt van uw auto waarbij alleen de zaken die aan onderhoud toe zijn onder handen worden genomen. Tegen gereduceerd tarief kunt u bij ons een auto huren wanneer uw eigen auto bij ons in de garage staat. Hierdoor kunt u aan uw dagelijkse verplichting voldoen en rijdt u gewoon via de vertrouwde route naar het werk.


Gun de banden een goed onderkomen

VOS zorgt ervoor dat u ‘s zomers en s’ winters veilig de weg op kan met de winter- en zomerbandenwissel. U krijgt een complete set op de velg. U profiteert van deskundige montage, controle en opslag van uw banden. Bij iedere wissel worden uw banden gecontroleerd op beschadiging en of het profiel nog voldoende is. Het wisselen van de banden en velgen en de opslag hiervan kost 59,50 euro. Een voordeel is dat altijd alle banden in de buurt liggen zodat we deze meteen kunnen verwisselen.


Lees meer over onderdelen uit de tweede lijn en wat deze voor jou kunnen betekenen

Meer informatie


Eenvoudig besparen met de MyCITROËN- de MyDS CARD

Profiteer op een slimme manier met de MyCITROËN CARD of de MyDS CARD. Met deze kaart kunt u dus altijd bij VOS terecht, waarmee u profiteert van talloze voordelen. Vanaf slechts 49 euro per jaar profiteert u van de voordelen die gratis worden uitgevoerd zoals de APK-controle, het bijvullen van vloeistoffen, 24/7 en 365 dagen per jaar pechhulp in Nederland en de seizoenschecks.

 

Plan online een basisbeurt in

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer