• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Ontdek het gemak van Citroën Private Lease


Stap vandaag nog in een splinternieuwe Citroën, zonder dat u hier jarenlang voor hoeft te sparen. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Citroën Private Lease maakt het mogelijk. Voor een voordelig vast maandbedrag rijdt u binnen de kortste keren rond in een splinternieuwe Citroën C1, C3, C3 Picasso, Grand C4 Picasso of C4 Cactus. U betaalt alleen zelf voor de brandstof. Over onverwachte en bijkomende kosten als reparaties of bijtelling hoeft u zich geen zorgen meer te maken.
Citroën Private Lease is zoals de naam al zegt alleen geschikt voor particulieren. Natuurlijk hebben wij ook voordelige zakelijke leasecontracten.Bekijk ook de zakelijke leasedeals

 

Geen zorgen over belastingen en verzekeringen


De financiële voordelen van Citroën Private Lease gaan veel verder dan alleen het scherpe maandbedrag. U hoeft zich over zaken als wegenbelasting, een allriskverzekering en zelfs een schadeverzekering geen zorgen meer te maken. Wanneer u per ongeluk tegen een hoge stoeprand of dat paaltje op de hoek rijdt, is dus er niks aan de hand. Wij zorgen dat alles zonder bijkomende kosten gerepareerd wordt. Als de schade uw schuld is, betaalt u nooit meer dan uw eigen risico.


Met Citroën Private Lease zitten de volgende zaken in uw leaseprijs:

- Reparatie en onderhoud
- Uitgebreid 24 uurs pechhulp
- Wegenbelasting
- Allriskverzekering
- Afleverkosten
- Afschrijving en rente
- Overlijdensrisicodekking
- Opties en accessoires
Lees alle voorwaarden op de officiële website van Citroën

 

Bereken vooraf de kosten


Met Citroën Private Lease is vooraf het gehele kostenplaatje bekend. U geeft aan hoeveel kilometers u denkt te gaan rijden, waardoor u precies weet wat u per maand betaalt. Onverwachte autokosten zijn verleden tijd. U doet namelijk geen aanbetaling en in de leaseprijs zijn veel bijkomende kosten verwerkt. De afschrijving, rente, afleveringskosten, verzekering, wegenbelasting, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk, pech-onderweghulpdienst en BTW zijn hierbij inbegrepen.

 

Handig om te weten


Met het leasecontract geniet het hele gezin van uw auto. Ook voor vrienden is het geen probleem als zij achter het stuur gaan zitten, zolang u ze maar toestemming heeft gegeven. Houd ook in de gaten dat boetes gewoon voor eigen rekening zijn. Maak er dus geen hobby van om fout te parkeren. Om een zo duidelijk mogelijke prijsindicatie vast te stellen, geeft u vooraf door hoeveel kilometers u denkt te gaan rijden. Wanneer u deze overschrijdt, wordt er een naberekening doorgevoerd. Altijd met een vooraf bepaalde meerprijs per extra kilometer.

 

Contract afgelopen maar verknocht aan de Citroën? Geen probleem


Nadat u op uw eigen tempo gewend bent geraakt aan de auto, heeft u de mogelijkheid om in de Citroën te blijven rijden. Koop de auto over en ga meteen de weg op. Is de auto geschikter voor uw moeder of de buren? Zij kunnen de Citroën ook altijd overkopen. Hierdoor wordt de zoektocht naar een nieuwe geschikte auto stukken makkelijker, u weet immers alles over de Citroën.


Neem contact op met onze adviseurs

Ik sta altijd klaar

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer