• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Zuinige en krachtige PureTech Motor

De PureTech 110 en  PureTech 130 benzinemotoren van Citroën zijn krachtig en zuinig. Niet voor niets werd deze motor verkozen tot motor van 2015, 2016 en 2017.

 

 

Hoge prestaties, laag verbruik

Doordat de modernste technologieën zijn ingebouwd, levert de 3 cilinder PureTech Motor goede prestaties tegen een laag brandstofverbruik. Ook de CO2-uitstoot is sterk verminderd in vergelijking met oudere en andere benzinemotoren: vanaf 72 gram per kilometer.

 

Ruime keuze

Momenteel zijn er al vier PureTech motoren voor de benzineauto's Citroën PureTech 68, de PureTech 82, de PureTech 110 S&S en de PureTech 130 S&S. De motoren zijn lichter en compacter dan hun voorgangers, maar leveren hetzelfde vermogen en verbruik. Bovendien is de motor bijzonder stil.

 

De PureTech motor is momenteel beschikbaar in de volgende Citroën benzineauto’s

 

  • Citroën C1
  • Citroën C4
  • Citroën C4 Cactus
  • Citroën C3 (nieuwe model)
  • Citroën C3 Aircross
  • Citroën C4 Picasso
  • Citroën Grand C4 Picasso

 

Prettig rijden

Rij comfortabel en in een lekker tempo waar u maar heen wil. Deze sterke, efficiënte en plezierige motoren maken zuiniger rijden mogelijk door gewoon zo ontworpen te zijn. Doe hier uw voordeel mee. Kom langs in onze showroom en leer alles wat u wilt weten over de PureTech motoren in onze Citroëns. Maak een proefrit en ervaar zelf de geruisloze en krachtige rijstijl.

 

Plan je proefrit

Contact

 

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer