• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Blijf op de rit met een rolstoelauto van VOS

Neem het stuur zelf in handen met een rolstoelauto van Citroën. VOS heeft de kennis en kunde in huis om auto’s om te bouwen zodat zij geschikt zijn voor klanten met een lichamelijke beperking. Deze aanpassingen zijn volledig op maat en sluiten perfect aan bij uw behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan een stoel die naar buiten draait, een lichtgewicht oprijplaat of een elektrische rolstoellift waarmee u zonder enige problemen plaatsneemt in de auto.

 

Laat u niet beperken in uw mobiliteit

De Citroën Berlingo Upfront betekende een revolutie voor de rolstoelrijder, omdat zij niet langer afhankelijk zijn van logge bestelbussen als vervoersmiddel. Tegenwoordig is vrijwel elk Citroën om te bouwen tot rolstoelauto. In veel modellen betreedt de gebruiker de auto aan de achterkant via het oprijplateau en rolt door tot het dashboard. U kunt nu zelf zonder problemen op weg. VOS werkt samen met verschillende specialisten op het gebied van rolstoelvervoer. Zij maken uw auto precies naar wens.

 

Stel een vraag over rolstoelvervoer 

Contact opnemen

 

Onbezorgd op weg

Een rolstoelauto van VOS is niet alleen van alle gemakken voorzien, maar ook veilig en RDW-gekeurd. Een kleine verandering in de auto maakt zelf rijden soms al mogelijk. Gas en rem kunnen bijvoorbeeld worden verwerkt als handbediening op het stuur, met een schuif of zelfs met een joystick. Na de modificatie verzorgen wij de complete afhandeling met de RDW, zodat u onbezorgd de weg op kan.

 

Beperkingen zijn er niet

De comfortabele Citroën bedrijfswagens zijn uitstekend om te bouwen tot rolstoelauto. Kies een formaat dat bij uw wensen past. In een Nemo en Berlingo staat de rolstoel achter de voorstoelen. Hierdoor heeft u als rolstoelgebruiker extra veel ruimte. In de Jumpy en Jumper is het mogelijk om een dubbele cabine met rolstoelplek te monteren of bouw de Jumper in zijn geheel om tot rolstoelbus.

 

Bespreek vandaag nog uw wensen met onze adviseurs.

Contact opnemen

 

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer