• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

VOS levert passend schadeherstel voor elke soort auto

Tijdens het filerijden reed de achterligger tegen de bumper. Wanneer uw auto schade heeft opgelopen of aan een reparatie toe is, wilt u zo snel mogelijk weer de weg op. VOS behandelt uw schadeherstel deskundig en snel. Wij werken daarnaast uitsluitend met originele Citroën-onderdelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. VOS heeft het juiste gereedschap in huis en beschikt over de benodigde kennis op het gebied van autoherstel.

 

Geen gedoe bij ruitschade

Wij zorgen dat alles geregeld is op het moment dat u uw auto weer bij ons ophaalt. Een ongemak als een ster in de ruit is daardoor vaak zo verholpen. Onze vakkundige reparateurs weten precies hoe uw ruit op zijn best gerepareerd wordt. Door technische ontwikkelingen is ruitschade veel complexer geworden en is veel kennis over het herstel vereist. Denk aan schade aan een warmtewerende ruit met een licht- en regensensor, eventueel met een camera. Herstel daarvan laat u toch aan de vakman over?

 

A-kwaliteit: voor de fanatieke of sporadische rijder 

Met de A-kwaliteit onderdelen van VOS gaat u weer zelfverzekerd op weg na een reparatie. Onze vertrouwde fabrieksonderdelen van Citroën hebben de kwaliteit die u gewend bent. Is uw Citroën ouder dan vijf jaar? Dan hebben wij Economy onderdelen klaarliggen die uitvoerig zijn getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

 

Kom meer te weten over de Citroën Fabrieksgarantie

Meer informatie

 

Altijd de meest geschikte oplossing

Wanneer blijkt dat er bespaard kan worden met Economy onderdelen, wordt dit altijd in goed overleg met de klant vastgesteld. Hierdoor weet u waar u aan toe bent. Doordat u vooraf een duidelijk zicht krijgt in het totale kostenplaatje, komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze adviseurs slijten u geen onnodige diensten aan en onze monteurs repareren alleen de onderdelen die echt aan vervanging toe zijn. Bij VOS weet u dus zeker dat u alleen betaalt voor de zaken die u echt nodig heeft.

 

Maak online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op

Contact opnemen

 

 

 

 

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer