Schadeherstel Den Bosch

Schadeherstel in Den Bosch: met VOS kunt u voordelig weer snel op weg

Heeft uw schadeherstel nodig in omgeving Den Bosch? Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS Den Bosch heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

Bovendien zijn wij aangesloten bij Schadegarant, waardoor u geniet van gratis vervangend vervoer, een laag of geen eigen risico en een gegarandeerde herstelkwaliteit. Daarnaast regelen wij rechtstreeks de financiële afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij. Mocht uw verzekeringsmaatschappij niet aangesloten zijn bij Schadegarant, ook dan zijn wij u graag van dienst. Wij nemen het gehele schadetraject over. Uw kostbare avonduren worden hierdoor niet opgeslokt door stapels papierwerk.

Slim en eenvoudig besparen op uw schadeherstel Den Bosch

Slim besparen doet u met de MyCITROËN CARD. Met deze kaart kunt u dus altijd bij VOS terecht, waarmee u profiteert van talloze voordelen. Voor slechts 49,95 euro per jaar profiteert u van:

APK Check

Bijvullen van de vloeistoffen

24/7 en 365 dagen per jaar van pechhulp in Nederland

Seizoenschecks

Bandenreparatie

Vervanging van de lampjes

Voorruitreparatie wanneer hier een sterretje in zit

Schadeherstel Den Bosch

Schadeherstel Den Bosch: oog voor detail

Als Citroën Erkend Schadehersteller zijn wij gespecialiseerd in een vakkundig herstel van uw auto na schade. VOS werkt uitsluitend met originele onderdelen, zodat u weet dat uw auto na een reparatie aan de vertrouwde kwaliteit voldoet. De restwaarde blijft altijd behouden en onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto weer rijdt zoals voorheen. Daarnaast heeft u vier jaar garantie op schadeherstel activiteiten.

Meer dan alleen schadeherstel Den Bosch

VOS Den Bosch snapt dat u geen tijd heeft om een goede huurauto te regelen als uw auto voor schadeherstel bij ons staat. De kinderen moeten immers naar school, het werk gaat door en zaterdagboodschappen halen zichzelf niet. Daarom kunnen wij bij schadeherstel zorgen voor passend vervoer. Schade is immers al vervelend genoeg.

citroen vos rene vos

René Vos

Directeur

Waar kunnen we mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!