Occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan is een occasion een goede optie. Occasions zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe auto's, maar zijn nog steeds in goede staat. Ontdek hieronder al onze occasions of bekijk ons aanbod occasions Waalwijk of occasions Genderen! Deze tweedehands auto's zijn helemaal gecontroleerd door onze gecertificeerde specialisten en klaar voor een nieuwe eigenaar! Waarom Citroën VOS? Bij Citroën VOS staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Alles wat we voor onze klanten doen is namelijk gewoon goed, dus ook gewoon, goed geregeld! 

Citroën Jumper

BlueHDi 165 L4 Club Paardenwagen
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Cruise control
  • Cruise control met begrenzer (RG03)
  • Handmatige airconditioning (RE01)
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 14.520 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VNP-27-B
CarrosserieChassis cabine
Bouwjaar2021
KleurGroen
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2179 CC
Omschrijving

Bel voor beschikbaarheid en actuele kilometerstand.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De auto is uitgerust met lederen bekleding. U wordt in deze auto ook getrakteerd op getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en led-dagrijverlichting.

Laat u niet afleiden door gerommel aan de audioknoppen. De audiobediening op het stuur zorgt dat u altijd geconcentreerd blijft. Deze auto kent elke bestemming als z′n broekzak, dankzij het navigatiesysteem. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! De cruise control levert een mooie, gelijkmatige koers. Dat rijdt prettig. Met lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De automatische veiligheidssystemen in deze Citroën fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een noodsituatie? Dan is remmen cruciaal. Daarom heeft deze Citroën Jumper Brake Assist als remondersteuning.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Citroën in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airco
Cruise control
Cruise control met begrenzer (RG03)
Handmatige airconditioning (RE01)
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airco (automatisch)
Airco met elektronische regeling
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)