• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

VOS Citroën staat voor persoonlijk advies

Met meer dan vijftig jaar ervaring met Citroën zijn wij een Citroëndealer die alle kneepjes van het vak kent. Al onze medewerkers werken vanuit de voorliefde voor Citroën. Authentieke Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. In onze showroom vindt u geen gehaaste verkoopmedewerkers met slimme praatjes, maar goedlachse collega’s die eerst een bakje koffie aanbieden.

 

Familiebedrijf VOS Citroën

Citroën VOS is een nuchter bedrijf dat met beide voeten op de grond staat. Aan het roer staat René Vos. Hij trekt het motto ‘VOS, gewoon goed’ door in zijn gehele bedrijfsvoering. Geen van de werknemers spreekt hem aan met u, zijn bureau staat midden in de showroom tussen de auto’s en René is altijd in voor een grapje. Deze laagdrempelige benadering typeert het karakter van ons bedrijf. Klanten prijzen de autogarage om zijn persoonlijke benadering en eerlijke adviezen.

 

Houd onze nieuwspagina in de gaten voor acties en interessante blogs 

Laatste nieuws & acties

 

Plan in uw eigen tijd onderhoud in

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar wanneer het u uitkomt. Wanneer u een storing in uw auto heeft, kunt u vaak diezelfde dag nog terecht in onze garage. Heeft u ons nodig buiten de reguliere kantoortijden? Plan dan vanaf uw eigen bank snel en gemakkelijk auto-onderhoud in. Wilt u eens een kopje koffie drinken met onze ervaren adviseurs? Ook op zaterdag staan wij voor u klaar.

 

Plan zelf het auto-onderhoud in via de website

Plan afspraak

 

Ervaren technici en monteurs

VOS Citroën biedt auto’s en auto-onderhoud aan voor elk budget. Maak de keuze uit één van de nieuwe auto’s of ga voor een occasion. Ook met uw huidige auto kunt u bij ons terecht. Onze monteurs en technici voeren gedegen onderhoud, schadeherstel en reparaties uit. Met een rugzak vol kennis nemen zij uw auto onder handen, waardoor u zeker weet dat uw auto na een onderhoudsbeurt weer rijdt zoals u van een Citroën verwacht.

 

Lees meer over onze onderhoudsservice

Meer informatie

 

Ook voor advies op het gebied van leasing, financiering en verzekering bent u bij VOS Citroën aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen zakelijke, maar ook een Private Leasecontract aan. Zo stapt u vandaag nog in een splinternieuwe Citroën, zonder daar jaren voor te sparen. Onze adviseurs vertellen u hier graag meer over.

 

Ontdek meer voordelen van Citroën Private Lease

Private Lease

 

Eerlijk advies

Wanneer uw auto bij ons in de garage staat voor reparatie, gaat uw dagelijkse leven gewoon door. VOS denkt met u mee en zorgt bij schadeherstel altijd voor passend vervoer. Als de auto total loss is, ruilt u deze tijdelijk in voor een huurauto tegen een gereduceerd tarief. Bent u zelf niet verantwoordelijk voor de schade? Dan krijgt u de huurauto gratis mee. Dat is de service van VOS.


Kom eens langs voor een kopje koffie!

Contact opnemen

 

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer