• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

Plan zelf online Citroën onderhoud via onze gemakkelijke diensten

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

 

Plan direct een afspraak in 

Plan afspraak

 

Citroën onderhoud gemakkelijk en overzichtelijk inplannen

Onze online agenda is 24/7 bereikbaar. U bent dus niet gebonden aan kantoortijden om een afspraak te maken voor uw Citroën onderhoud. Plan een onderhoudsbeurt op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Dus ook wanneer u net thuiskomt van een nachtdienst of als het u te binnen schiet tijdens feestdagen. Check eenvoudig de beschikbare dagen en legt u de datum van uw voorkeur vast. U maakt gemakkelijk een afspraak via onze website of ga voor ultiem gemak met onze app.

 

Uw auto loopt weer gesmeerd

Het overzichtelijke formulier op onze website biedt keuze uit verschillende soort onderhoud. Kies zelf welk onderhoud u nodig acht, en betaal nooit meer dan nodig. Onze monteurs en technici laten u alleen in een perfecte Citroën de garage uitrijden. Er ontsnapt niets aan hun deskundig oog. Wanneer er volgens hen meer onderhoud nodig is, geven zij dit duidelijk aan.

 

Laat bijvoorbeeld de verlichting controleren of een grondige wintercontrole of verplichte APK check uitvoeren. Daarnaast hanteert VOS vijf pakketten: het vervangen van de luchtfilter, de bougies, de brandstoffilter, de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Zo vult u een kleine beurt aan met een pakket naar keuze en betaalt u alleen voor de zaken die echt aan onderhoud toe zijn.

 

Installeer onze planningsapp 

Naar AppStore

 

Snel en gedetailleerd

Wilt u dat onze monteurs een extra blik werpen op de binnenverlichting? Voeg dan eenvoudig opmerkingen toe. Zo weet u zeker dat speciale wensen mee worden genomen. Onze medewerkers houden de mailbox goed in de gaten, waardoor u niet dagenlang wacht op antwoord. Wanneer de aanvraag voor het auto onderhoud in onze werkplaats binnenkomt, beantwoorden en bevestigen onze werknemers deze vaak nog diezelfde dag.

 

Lees meer over het airco-onderhoud en tips 

Meer informatie

 

Spoedig weer veilig de weg op

Strandingen en pechgevallen komen altijd onverwachts. Daarom houdt VOS elke dag tijd vrij in het rooster zodat u bij pech weer snel de weg op weg kunt. Zo staat u niet onderweg naar een zakenrelatie het oliepeil bij te vullen in uw nette pak. Ook voor klein auto onderhoud zoals het vervangen van een kapot lampje, het bijvullen van de olie of het checken van de bandenspanning bent u bij VOS aan het juiste adres.


Maak online een afspraak

Plan afspraak

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer