• 50 jaar ervaring
  • plan uw eigen onderhoud in
  • ervaren monteurs
  • eerlijk advies

De Citroën Grand C4 Picasso Van is geschikt voor grijs kenteken ombouw

Word een stijlvolle multitasker met een grijs kenteken ombouw

Ervaar de luxe van een personenauto gecombineerd met de laadruimte van een kleine bestelwagen met een grijs kenteken ombouw. Daarnaast bespaart u enorm op de kosten. De Citroën Grand C4 Picasso Van is een mooi voorbeeld van een model met genoeg laadruimte en een luxueuze uitstraling. Ga stijlvol en voordeliger de weg op met een laadvolume van 1,9 m3 en een maximaal laadvermogen van 850 kg.

 

Geniet van kostenbesparing

Naast de luxueuze uitstraling en flinke laadruimte, biedt een grijs kenteken ombouw een belangrijk fiscaal voordeel. Wanneer u als bedrijf een auto aanschaft op een grijs kenteken, draagt u geen BPM en BTW af omdat de Belastingdienst deze ziet als een bestelauto. Hierdoor wordt het gebruiken van uw privéauto als koeltransport wel een heel slimme zet.

 

Er gelden meerdere fiscale eisen voor grijs kenteken voertuigen.
Onze adviseurs vertellen het graag 

Contact opnemen

 

Nooit meer verdwalen

Met een grijs kenteken ombouw op de C4 Grand Picasso Van gaat u altijd goed voorbereid op weg. Met een panoramische voorruit en het dashboard dat van alle moderne gemakken is voorzien, houdt u zelfs in het drukke Amsterdam gemakkelijk het overzicht. Met het 7 inch touchscreen of een 12 inch HD-panoramascherm stelt u met gemak in de ingebouwde navigatie een nieuwe eindbestemming in indien u naar een onaangekondigde afspraak moet. Zo komt u ook op tijd bij de klant in een afgelegen dorp.

 

Ontdek welke mogelijkheden u nog meer heeft naast een touchscreen 

Meer informatie

 

Gebruiksvriendelijkheid op zijn best

Een grijs kenteken ombouw betekent praktisch gemak. Door de vlakke laadvloer schuift u elke lading gemakkelijk in de auto. Onder de vloer zitten twee afsluitbare opbergvakken. Breekbare of belangrijke artikelen vervoert u hierdoor met extra zorg, of neemt u net die extra tien kannen mee naar het trouwfeest waarvoor u de catering verzorgt. Vervoert u ook de schoonmoeder naar het feest? Een scheidingswand komt dan prima van pas.


Plan een afspraak in

Contact opnemen

heeft u vragen?
ik hoor ze graag!

contact

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

lees meer

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

lees meer

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten.

lees meer

Geen basisbeurt bij VOS is compleet zonder grondig airco onderhoud. Er wordt nog vaak gedacht dat de airco alleen van pas komt tijdens warme zomerdagen. Integendeel: een goed werkende klimaatregeling biedt uitkomst in warme én koude tijden. Wanneer u tijdens winterweer met een natte jas de auto in stapt, beslaan de ramen geheid. Een airco onttrekt overtollig vocht uit de lucht. Zo staat u niet eerst vijf minuten op de oprit te wachten tot u weer door de voorruit kunt kijken.

lees meer

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen, wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen. Daarnaast zit u niet te wachten op rompslomp zoals onduidelijke facturen, het regelen van een huurauto en verwarring omtrent de opleverdatum van de gerepareerde auto. Autoschadebedrijf VOS heeft alles in huis om de reparatie gedegen uit te voeren.

lees meer

Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

lees meer

Als uw auto in de garage staat, gaat het dagelijkse leven gewoon door. Boodschappen moeten worden gedaan en kinderen naar school. VOS zorgt daarom snel voor vervangend vervoer, tegen een voordelig tarief.

lees meer

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

lees meer