grand citroen c4 spacetourer

C4 Grand SpaceTourer

De Citroën C4 Grand SpaceTourer

Met de Citroën C4 Grand SpaceTourer haalt u de beste van de klas in huis. Deze populaire en comfortabele gezinsauto beschikt over alle opbergplek die u nodig heeft met een bagageruimte van 645 liter. Dat is genoeg ruimte voor een groot formaat koelkast! De Citroën C4 Grand SpaceTourer geeft u alle ruimte die u nodig heeft.

citroen c4 grand spacetourer

De Citroën C4 Grand SpaceTourer groeit met u mee

De stoelen van de Citroën C4 Grand SpaceTourer zijn gemakkelijk uit te klappen. Zo kan iedereen comfortabel zitten, ook de langere personen. De flexibele indeling is aan te passen op uw wensen. Klap bijvoorbeeld gemakkelijk de tweede rij stoelen onder de vlakke laadvloer om een enorme bagageruimte te creëren van meer dan 2,5 meter lang. Bij een uitje van het voetbalteam schuift u de stoelen net zo makkelijk weer terug in hun oorspronkelijke positie.

Handsfree technologie

De optionele handsfreefunctie van de Citroën C4 Grand SpaceTourer stelt u in staat de achterklep te openen zonder hem aan te raken. Zo staat u dus nooit meer met uw handen vol boodschappen de raarste capriolen uit te halen om de achterklep te openen. Ga met uw voet langs de sensor en de klep opent automatisch.

Zuinig verbruik met de Citroën C4 Grand SpaceTourer

De auto’s van Citroën worden geroemd om hun zuinige brandstofverbruik. Voor de Citroën C4 Grand SpaceTourer is dit niet anders. De BlueHDi dieselmotoren halen een indrukwekkend verbruik tot wel 3,8 liter op 100 kilometer. Zo kunt u op pad met de familie én bezuinigen op uw verbruik.

Met de Citroën C4 Grand SpaceTourer kiest u voor ongekend rijgemak gecombineerd met vele extra’s. Onze adviseurs vertellen u graag meer over deze bijzondere gezinsauto.

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Junior Sales Manager

Meer weten over de Citroën C4 Grand SpaceTourer?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!