De Citroën C1, een betrouwbare stadsauto

De Citroën C1 is het compactste model binnen de C-typen. Door zijn formaat rijdt u gemakkelijk door zelfs de kleinste straten. En dat maakt ook parkeren geen probleem! De Citroën C1 is een zuinige krachtpatser en de ideale auto die u brengt waar u heen wilt.

citroen c1 private lease

Een échte eyecatcher

De Citroën C1 heeft een opvallend design! Kies uit maar liefst 8 verschillende kleuren en bepaal daarmee de look die het beste bij uw stijl past. En in combinatie met de verticaal geplaatste LED-dagrijverlichting is de C1 oogverblindend om te zien.

Maak de uitstraling van uw auto helemaal compleet met een two tone-kleurstelling. Bij Citroën VOS kunt u kiezen uit verschillende kleurencombinaties, bijvoorbeeld met de kleuren Jelly Red of Pacific Green. Combineer eindeloos en creëer bijzondere contrasten.

Zuinig op weg met de Citroën C1

Wist u dat de Citroën C1 spaarzaam is in zijn brandstofverbruik? Hij verbruikt op zijn zuinigst slechts 1 liter op 23 km: dat is nog eens lekker besparen. Uiteraard vertaalt dit zuinige karakter zich ook in een gunstige aanschafprijs. Door zijn lage gewicht profiteert u ook van een gunstige wegenbelasting.

Opvallend, ook van binnen

Neem plaats in het strakke en chic interieur. De binnenkant van de Citroën C1 is optioneel ingericht met een donkere dashboard met opvallende kleuraccenten rondom de ventilatieroosters, pook en het multimediasysteem. En zelfs de bekledingsstoffen komen in opvallende tinten.

De Citroën C1 is de ideale zuinige stadsauto. Onze medewerkers geven u graag hun persoonlijke en eerlijke advies over de mogelijkheden, zoals aanschaf of private lease.

Nu verkrijgbaar: C1 Millenium Special Edition

Onze populaire en compacte Citroën C1 is er nu wel in een hele bijzonder en stijlvolle uitvoering:
de Citroën C1 Millenium Special Edition!

Hij is te herkennen aan de spatschermverbreders, de extra getinte achterzijruiten en de maar liefst 15 inch Comet-wieldoppen. Deze details geven deze speciale Citroën C1 editie een extra sportieve en gedurfde uitstraling. Interesse? Vraag het na bij een van onze verkoopadviseurs.

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Junior Sales Manager

Meer weten over de Citroën C1?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!