De Citroën C3 Aircross SUV

De Citroën C3 Aircross SUV onderscheidt zich van andere SUV's door zijn krachtige, originele en frisse ontwerp. Met zijn hoge instap en motorkap ziet hij er stoer en robuust uit en stapt hij comfortabel hoog in. Hij is er voor de langeafstandsrijder die dagelijks van huis naar het werk rijdt, de kinderdagopvang en de supermarkt rijdt. Maar ook voor de reiziger die eens per jaar de steile Alpen trotseert.

citroen c3 aircross SUV private lease

Krachtige SUV: ruim en flexibel

Wie overweegt een Citroën C3 Aircross SUV aan te schaffen of te (private) leasen, is op zoek naar ruimte. Deze krachtige SUV is niet alleen de ruimste in zijn klasse, maar ook de inrichting is zeer flexibel. Wie meer laadruimte nodig heeft schuift de achterbank naar voren en wie zoekt naar meer beenruimte doet het tegenovergestelde. Zo biedt de Citroën C3 Aircross SUV 5 ruime zitplaatsen en genoeg plek in de achterbak.

Personaliseer de Citroën C3 Aircross SUV

Personaliseer uw Citroën C3 Aircross SUV tot in de kleinste details. Er maar liefst 90 combinaties mogelijk! Kies uit 8 carrosseriekleuren, 3 dakkleuren en 4 Color Packs. Alles op en aan de auto is persoonlijk in te richten. Ook zijn er 5 interieurthema’s waar u uit kunt kiezen. Maak er een blikvanger van die helemaal bij u past en u met gemak naar iedere locatie brengt.

Kies voor de luxe extra’s

Uw smartphone laadt u voortaan draadloos op in de Citroën Aircross SUV. De rijhulp- en veiligheidssystemen zorgen dat u veilig van A naar B komt. Optioneel kunnen we ook een automatisch remsysteem en parkassist integreren in uw Citroën C3 Aircross.

Bekijk de gloednieuwe Citroën C3 Aircross in onze showroom en laat u door onze adviseurs informeren over de grenzeloze mogelijkheden.

citroen vos freek verhoeven

Freek Verhoeven

Verkoopadviseur

Meer weten over de Citroën C3 Aircross SUV?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!