De Citroën C5 Aircross SUV

De Citroën C5 Aircross is een échte SUV. Hij is gespierd, heeft een beschermend uiterlijk en een grote bodemvrijheid. En bovendien een echte Citroën, door zijn karakteristieke designelementen en vele personaliseringsmogelijkheden. Een typische auto voor uw verlanglijstje!

citroen c5 aircross

Connected met de Citroën C5 Aircross


Wie rijdt in de Citroën C5 Aircross beschikt over een instrumentenpaneel met een digitaal TFT-scherm van maar liefst 12,3 inch. Hierdoor is alle geselecteerde rijinformatie en de navigatie-instructies altijd binnen het oogveld van de bestuurder. Deze SUV van de nieuwste generatie kenmerkt zich met zijn 20 rijhulpsystemen en 5 connectiviteitsmogelijkheden.

Topper op het gebied van flexibiliteit

De Citroën C5 Aircross is de ideale auto voor als u wat meer ruimte kunt gebruiken. Hij beschikt over drie verschuifbare en wegklapbare individuele achterstoelen met verstelbare rugleuning. Hierdoor hebben u en uw passagiers de ultieme bewegingsruimte. En maakt deze SUV de ideale gezinsauto.

Uniek: het Citroën Advanced Comfort® programma

Dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma is de Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV de meest comfortabele SUV van zijn segment met twee unieke innovaties van Citroën: Vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort Seats.

Wilt u meer weten van deze topper? Of deze beleving zelf ervaren? Onze adviseurs geven u graag meer informatie of vraag direct een vrijblijvende proefrit aan.

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Junior Sales Manager
citroen vos freek verhoeven

Freek Verhoeven

Verkoopadviseur

Meer weten over de Citroën C5 Aircross SUV?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!