Onze extra services

VOS is open en bereikbaar voor al uw vragen

Naast de interne maatregelen die het RIVM ons voorlegt om het virus te lijf te gaan bieden we u namens VOS ook extra servicemogelijkheden voor reparatie, onderhoud en aankoop. Zo kunt u met vertrouwen en een fijn gevoel nog gebruik kunt met van onze diensten.

De werkplaats en showrooms blijven open op onze locaties in Waalwijk, Den Bosch en Genderen en wij zijn telefonisch en online altijd bereikbaar. U kunt dus bij ons terecht voor reparatie en onderhoud van uw auto en voor de aankoop van een nieuwe Citroën, occasion of (private / financial) lease op afspraak. Heeft u vragen omtrent onze maatregelen of over onze extra servicemaatregelen? Vraag het ons gerust en neem contact op.

citroen vos extra services corona

Adviesgesprek via videobellen

Wilt u weten wat er in onze showroom staat, maar liever niet langskomen? Maak een afspraak met een van onze adviseurs en we laten u graag via video onze nieuwe modellen zien. Hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk de video.

citroen vos extra services corona

Haal- en brengservice

Heeft u onderhoud van uw auto bij ons gepland staan? Dan kunnen we de auto bij u ophalen. We voeren het onderhoud zo perfect en hygiënisch mogelijk uit en brengen de auto na onderhoud weer bij u terug. Hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk de video hier.

citroen vos extra services corona
citroen vos rene vos

René Vos

Directeur

Waar kunnen we mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!